Yolo

YOLO er en hurtig, no-nonsense dating app. Vi kalder det for den næste generation af online dating.

YOLO er en hurtig, no-nonsense dating app. Vi kalder det til den næste generation af online dating, fordi i modsætning til andre dating apps, er YOLO enkel, hurtig og meget øjeblikkelig.

Hvordan virker det?

Trin 1 – Indsæt en “selfie”. Dette er din YOLO-profil, men den varer kun 60 minutter.

Trin 2 – Se andre mennesker, der spiller YOLO, der ligger tæt på og sender dem en “YO”.

Trin 3 – Hvis de “YO” dig tilbage, opretter vi en chat, der varer i 30 minutter. Og så stoler vi på, at jer kan tage det derfra 😉

Download appen nu og start med at spille i dag.

Hvorfor har vi oprettet YOLO?

Vi tror, ​​at dating community er klar til noget andet og meget mere instant end de almindelige dating apps på markedet. Derfor har vi lavet YOLO – en dating app hvor ingen profil er nødvendig. Når du sender et billede, og det fjernes, når du er færdig eller ikke længere har tid til at spille. YOLO er en dating app, der giver dig frihed til at have det sjovt, når du vil have det, uanset om du er på udkig efter den eneste, en afslappet date uden tilknytning eller en ven (måske endda med fordele).

Målet er at skabe en dating oplevelse, der giver lidt mindre samtale og lidt mere handling – derfor begyndte de fleste af os at bruge dating apps i første omgang, ikke? Men det er også en dating app, der giver dig frihed til at tappe ud, når du er optaget af opmærksomheden – du fjerner bare din selfie eller du løber tør for tid. Enkel, let og lige fremad. Læs mere her.