Vikan Zone planner

Vores nye samarbejdspartner Heyday udvikler Vikan Zone Planner app

Vikan Zone Planner app

Vikan er en stor B2B-spiller på det internationale marked inden for hygiejniske rengøringsrekvisitter til blandt andet fødevareindustrien. Virksomhedens konsulenter er ofte ude hos kunderne for at finde frem til de helt rette løsninger, og her opstod behovet for en app, der kunne servicere brugerne på gulvet. Vikan er kendt for sit farvekodesystem, og med Vikan Zone Planner appen er det muligt for medarbejderne at etablere farvekodesystemer og vælge netop de opbevaringsløsninger og rengøringsrekvisitter, der passer til kundens specifikke krav. Dette letter både arbejdsgangen for konsulenterne, og gør det lettere for kunden at træffe den rette købsbeslutning.

Høj funktionalitet

Med Vikan Zone Planner appen kan Vikans konsulenter genskabe den aktuelle afdeling og etablere farvezoner. Disse zoner gør det nemmere at skabe overblik over, hvordan de forskellige produkter skal placeres rundt i virksomhedens lokaler.

Når en farvezone er etableret, kan konsulenten meget nemt tilføje relevante produkter til denne zone. Specifikke produkter, der er tilgængelige for den specifikke zone, er baseret på de gældende hygiejnekrav.

Zone Planner appen rummer mange kvaliteter da den:

  • Gør det nemt og effektivt for konsulenter at planlægge en session ude ved kunden.
  • Skaber klar visualisering for kunden, så de kan se, hvad de får.
  • Gør det nemt og hurtigt at generere en produktliste med specifikke produkter, hvilket betyder færre fejl ved bestilling.
  • Rummer syv sprog, så den kan bruges i mange forskellige lande. Dette bryder barrierer ned for sprogvanskeligheder.

Led af større digitaliseringsproces

Vikan Zone Planner Appen er udviklet som et led af en langt større digitaliseringsproces, der også dækker udvikling af en ny hjemmeside. Den nye digitale strategi der blev lagt, skulle gøre det nemmere at drive forretning med fokus på at data skulle behandles på en intelligent måde. Det nye website kan blandt andet håndtere store mængder data, og det har også integrationer til et PIM-system, som Heyday har udarbejdet.