Tall Ships Races

Både havnen og byen sætter alle sejl til ved denne festlige lejlighed med fest, stemning, musik og underholdning!

Tall Ships races app skærmbilleder case

Esbjerg Kommune kontaktede os med henblik på at designe og udvikle den lækreste app til verdens største sejlskibsregatta The Tall Ships Races 2014 i Esbjerg. Der var fokus på at give deltagere information om skibene og om alle aktiviteterne på havnen og i Esbjerg by, som de havde brug for, lige ved hånden, når de gæstede arrangementet d. 2.-5. august 2014.

Digital guide til eventet

Esbjerg Kommune har gjort en stor indsats for, at appen blev omdrejningspunktet for guiden til eventet og i stedet for at bruge en masse krudt på trykte programmer, er et program over aktuelle aktiviteter med indikatorer tilføjet direkte i Tall Ships Esbjerg appen.

Da der var mere end 500.000 besøgende til arrangementet er der lagt vægt på, at appen kunne guide og hjælpe gæsterne rundt, både på havnen hvor alle skibene er placeret, men også rundt i Esbjerg bymidte, når der skulle findes restauranter/caféer, overnatnings- og parkeringsmuligheder, toiletter osv. Der kan derfor nemt filtreres på, hvad man har interesse for, og på den måde søge efter de ting man ønsker at finde.

Kort og information lige ved hånden

Kortet, som hurtigt giver et overskueligt overblik over hvor hvert skib er placeret på havnen i Esbjerg, er naturligvis en væsentlig del af appen. Efter man havde nydt skibene, kunne man nemt spadsere rundt i Esbjerg midtby med kortet ved hånden, og finde hyggelige spise- og gå-i-byen steder.

Under eventet ankom mere end 100 skibe fra overalt i verden og i alt ca. 2.000 besætningsmedlemmer. For at give disse rejsende gæster en ekstra god oplevelse, er der lavet et VIP område, som kan åbnes op via et scanner-modul i appen. Crews fra alle skibe fik adgang til ekstra arrangementer, efter de havde låst VIP-området op med en unik QR-kode.

Mere end 12.000 downloads af appen

På de få dage, hvor Tall Ships Races 2014 satte alle sejl til ved den festlige begivenhed, havde mere end 12.000 downloadet app’en til deres iPhone, iPad eller Android smartphone. Appen er tilgængelig på disse enheder på såvel dansk som engelsk, og telefonen vælger selv sprog, afhængigt af om man har en dansk eller udenlandsk telefon.

Appen har fået super gode anmeldelser, fordi den gjorde Tall Ships Races 2014 endnu mere sjovt og spændende. Selvom eventet er slut, kan appen stadig downloades, så man f.eks. kan nørde med informationer om de forskellige skibes størrelse og historie.