Tagarno

TAGARNO appen er en intern corporate app løsning til agenter, sælgere og marketingmedarbejdere i hele Europa.

Tagarno Perspective iPad App Screens

TAGARNO er en international virksomhed med mere end 40 års erfaring i at udvikle kameraløsninger og forstørrelsessystemer til inspektion og udvikling af produkter indenfor bl.a. elektronik og landbrugssektoren.

TAGARNOs produkter er præcise men simple og brugervenlige med intuitive kontrolknapper, der gør det muligt at bruge zoomapparaterne uden forudgående træning. TAGARNO mener desuden at dialog og samarbejde, skaber nye og mere dynamiske måder at arbejde på, hvilket giver nemmere og bedre kvalitetskontrol.

Med dette in mente har virksomheden investeret i en TARGARNO iPad app, som øger fleksibiliteten ift. salg, og giver en præsentation af virksomhedens produkter, der er i overensstemmelse med, hvad brandet TAGARNO står for.

Salgsværktøj som iPad app

TAGARNO iPad appen er en intern corporate app-løsning til agenter, sælgere og marketingmedarbejdere i hele Europa, og appen er derfor ikke tilgængelig på App Store eller Google Play.

TAGARNO salgsappen er designet og udviklet til at være det optimale salgsværktøj, som især fungerer godt, når sælgerne er på farten. App’en har desuden følgende funktioner:

  • Visning af alt salgs- og marketingmatereriale, f.eks. billeder, videoer, brochurer, manualer, power point præsentationer mm.
  • Filtrering på indhold vha. to intuitive drejehjul, der gør det endnu lettere for sælgeren at finde det relevante materiale.
  • Samling af leads på ét sted, så der nemt og overskueligt kan følges op på salget efter et møde eller en messe.
  • Salgsmateriale kan sendes direkte til kundens email via app’en
  • Fungerer også helt uden internetforbindelse.
  • Indholdet i appen holdes opdateret af TAGARNO selv via det brugervenlige redigeringssystem, Ideal Backend System.
  • Automatisk opdatering af nyt indhold, der indlæses når der er netværk.

Salgsapp’en fungerer også som det perfekte og professionelle præsentationsværktøj til et større publikum, hvis iPad’en tilsluttes en projektor med et kabel.

TAGARNO iPad sales appen er en tilpasset version af Ideal Sales App, som samler alt digitalt marketingmateriale og sikrer, at alle sælgere er opdaterede med de rigtige salgsdokumenter, når de er på kundebesøg eller messer.

Skræddersyet corporate app løsning

Ideal Sales App, er det effektive salgsværktøj, som TAGARNO iPad app’en er udviklet ud fra, idet denne app løsning kan skæddersyes til den enkelte virksomheds behov og visuelle brand identitet.

Fordelen ved at bruge iPad app til præsentationer og salgsmøder er, at produkter fremhæves på en spændende og intuitiv måde, som signalerer professionalisme og kvalitet og giver kunderne lyst til at vide mere. Ideal Sales App skaber desuden et samlet udgangspunkt for alle i salgs- og marketingafdelingen i en virksomhed, samtidig med at man kan skære ned på trykte salgsdokumenter, og spare kræfter ved at samle alt digitalt marketingmateriale og holde appen up-to-date ét sted.

Ideal Sales App er brugervenlig og kræver ingen tilvænningstid eller særlig teknisk snilde for at man kan få et stort udbytte og bedre salgsperformance. Appen understøtter de mest almindelige filformater, herunder PDF. Efter fuld implementering af app’en klares alle opdateringer af virksomheden selv, men Ideal Development står klar til at hjælpe med en serviceaftale, der inkluderer opdatering til nyere iOS-versioner, hosting af data m.m.

Er du interesseret i at høre mere om Sales app’en?