Nabufit

Din personlige fitness træner - Bliv fit med dine favorit sportsstjerner

Nabufit app skærmbillede case

Nabufit er en banebrydende ny global online træning- og velværes app. Forbedre din træning, ved at få ekspertrådgivning fra højtuddannede workout specialister og med sportsstjerner som Neymar Jr., Peter Schmeichel, Michael Maze m.m. Målet er at inspirere og motivere dig, for at opnå et sundere og mere aktivt liv. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge dine muskler eller blot komme i bedre form er Nabufit den perfekte app for dig!

Træt af at betale abonnement i fitness, hvor du aldrig har tid eller motivation til at træne? Stop spild af penge. Nabufit er det perfekte match for mænd og kvinder, som er villige til at blive i god form hjemmefra. Følg dine favorit sportsstjerner gennem forskellige træningsprogrammer specielt designet til dig! Oplev den bedste fitness buddy!

Derfor vil din krop vælge Nabufit

Nabufit giver dig et komplet sæt af kurser, som en sædvandlig fitness træner. Du vil være i stand til at træne i dit eget tempo. Fra opvarmning, squat, HIIT, ABS, pumper eller løb, dette er en af de mest komplette fitness apps. Nabufit hjælper dig i dit kalorier tab og daglige mål, hvor du får støtte fra vores sportsstjerner. Træt af overfyldte fitnesscentre? Nabufit er din nye ynglings træner, som du kan bringe med over alt og holde dine daglige mål.

 

Nabufit for alle typer træning

Nabufit har til formål at give dig et komplet sæt af kurser, som sædvanlig træning, indholder Nabufit et komplet sæt af fitnessprogramer. Er du en crossfit fan? Squat addict? HIIT expert? Eller har du bare ønsker om at tabe dig, før sommeren? Nabufit er den perfekte følgesvend. Du vil være i stand til at vælge dit niveau og overvåge dine bestræbelser og fremskidt!

App features og fordele

  • Instruerende workouts videoer udføres af sportsstjerner og faglærte workout specialister.
  • Du kan justere din træning til din egen kondition og niveau! Fra begynder til avancerede niveauer.
  • Oplev High-Intense 10 minutters træning! Vi har udviklet et sæt HIIT (High-Intensitet-Interval-Traning) øvelser, som kan passe ind i en travl hverdag og ind i din individuelle fitness.
  • Vælg mellem cardio, styrke, plyometrisk, kettlebell, plate og senior træning
  • Generel ernæringsplaner.
  • Nabufit er et dynamisk og brugerdreven koncept.
  • Nyt indhold reglmæssigt opdateret i “News”.
  • Blev medlem af vores globale samfund, hvor du kan påvirke fremtidige funktionaliteter, træning, ernærning osv.
  • Airplay – Få Nabufit appen på dit TV.