KR Partner App

KR Partner App is your primary customer dialog tool as a KR-representative. You can access relevant and up to date information marketing materials.

KR Hospitalsudstyr Perspective iPad App Screens

K.R. Hospitalsudstyr A/S er en veldrevet produktionsvirksomhed, som leverer solide hospitalssenge og andet udstyr til sygehuse og plejehjem i Danmark og andre nordiske lande. KR fokuserer på at være en seriøs leverandør af kvalitetsprodukter, men for at innovere branchen og styrke et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder, indfører KR nu en iPad app.

Skræddersyet Ideal Sales App

KR sales app er en skræddersyet version af Ideal Sales Appen, som sætter fokus på, at salget skal være en leg. KR appen er designet og udviklet til at give sælgeren det optimale salgsværktøj, hvor alt digitalt marketingmateriale er samlet på ét sted, og holdes opdateret af K.R. selv via et brugervenligt Ideal Backend System (redigeringssystem). Appen detekterer automatisk nyt indhold og indlæser dette når der er netværk, men fungerer 100 % offline, og sikrer på den måde, at alle sælgere er up-to-date, når de er på kundebesøg eller messer.

Appen er bygget op omkring to intuitive drejehjul, hvor alt marketingsmateriale er tilgængeligt, f.eks.:

  • Billeder
  • Videoer
  • Brochurer (PDF)
  • Manualer (PDF)
  • Prislister (PDF)
  • Power point præsentationer (PDF)

Desuden kan der filtreres på de enkelte produkter for at gøre det endnu lettere, at finde det relevante materiale.

KR iPad appen holder i øvrigt styr på alle salgsemner, idet alle leads samles ét sted, så der nemt kan følges op på salget efterfølgende. Mens sælgeren holder møde med kunden, kan han nemt og hurtigt sende relevant materiale til kundens email via appen. Med et kabel kan iPad’en tilsluttes en projektor, og derved fungerer salgs app’en også som det ideelle præsentationsværktøj til et større publikum.

Corporate app til sælgere

KR iPad appen er en corporate app løsning til sælgere, marketingafdeling, agenter og kunder. KR iPad app er udviklet til primært intern brug, men findes også på App Store, hvor app’en kan bruges med en kode, som udleveres af KR. Denne løsning er valgt for at appen både er sælgernes bedste ven på farten og eksisterende og potentielle kunders mulighed for at se produkterne.

Effektivt salgsværktøj

KR iPad appen er bygget op omkring Ideal Sales App, som er et effektivt salgsværktøj, der tilpasses helt til den enkelte virksomheds behov og visuelle identitet.

Det væsentligste ved løsningen er, at appen fungerer som et samlet udgangspunkt for alle sælgere og marketingpersonalet i virksomheden. Ved at bruge en iPad app til salgsmøder og præsentationer fremhæves produkter på spændende måde, som giver kunderne lyst til at interagere, samtidig med at det signalerer kvalitet og professionalisme. Derudover kan virksomheden skære betydeligt ned på trykt salgsmateriale og i stedet fokusere på, at samle alt materiale digitalt og holde appen opdateret ét sted.

Opdatering af app’en klares nemt af virksomheden selv, men iDeal Development tilbyder en serviceaftale, som indeholder opgradering til nyere iOS-versioner, adgang til analysedata om antal downloads (hvis app’en er tilgængelig på App Store) og hosting af data.

Er du interesseret i at høre mere om Sales app’en?