Happenings

Velkommen til Happenings. En verden af oplevelser.

Happenings er genvejen til din næste oplevelse, og er ét samlet sted for begivenheder efter dine interesser, uanset hvor i landet du er. App’en er således en markedsplads, hvor primært virksomheder deler begivenheder til startsiden.

Explore your surroundings

At leve er at opleve, og Happenings har gjort det lettere for dig end nogensinde før at udforske dine omgivelser. Alt du skal gøre er blot at angive dine interesser, pris-præference og din lokalitet, sådan kan du altid udforske og opleve de begivenheder, som er relevante for dig, uanset om du sidder i København, Aarhus eller Blåvand. Som bonus-faktor kan du i Happenings købe din billet med MobilePay med blot ét enkelt swipe – ellers kan du blive henledt til den valgte betalingsformidler. Ydermere kan du nemt og hurtigt invitere dine venner eller din familie til en begivenhed, og du kan ligeledes gemme begivenheder, som du finder interessante på et senere tidspunkt.

“Vi tror på at udfordre det traditionelle, og vi tror på at tænke anderledes.
Det udtrykkes i vores design, UX og UI, hvor brugerens generelle oplevelse i Happenings har været meget højt prioriteret - Ideal Development har været en sublim, professionel og rådgivende samarbejdspartner, som vi også glæder os til at arbejde tæt sammen med fremadrettet.”

Create and Share

Er der en gemt kunstner eller musiker i dig? Du kan som privatperson med få klik og helt gratis oprette din egen offentlige begivenhed. Ønskes begivenheden at være privat, og således blot for udvalgte personer, ja så kan du helt unikt oprette og dele en begivenhed, hvor kun du som arrangør bestemmer, hvem der skal inviteres. Skal det koste at deltage i din begivenhed, tilbyder Happenings selvfølgelig dine gæster at betale in-app igen via MobilePay, og du har konstant overblik over inviterede, forventede og ankomne gæster.

Hent og opret din nye profil ved at,

  • Logge ind med Facebook eller med mobilnummer.
  • Vælge de kategorier, du finder interessante.
  • Angive din lokalitet.
  • Nu er det bare at udforske og opleve.

 

Læs mere her: http://happenings-app.com/