Ege

Ege er en international virksomhed med hovedsæde i Herning, hvis primære formål er produktion af tæpper.

Ege er en international virksomhed med hovedsæde i Herning, hvis primære formål er produktion af tæpper. Ege har mange sælgere, som ofte er på farten og har derfor brug for et stabilt og fleksibelt præsentationsværktøj.

Skræddersyet Ideal Sales App

Ege sales app er en skræddersyet version af Ideal Sales Appen, som sætter fokus på, at salget skal være en leg. Ege appen er designet og udviklet til at give sælgeren det optimale salgsværktøj, hvor alt digitalt marketingmateriale er samlet på ét sted, og holdes opdateret af Ege selv via et brugervenligt Ideal Backend System (redigeringssystem). Appen detekterer automatisk nyt indhold og indlæser dette når der er netværk, men fungerer 100 % offline, og sikrer på den måde, at alle sælgere er up-to-date, når de er på kundebesøg eller messer.

Appen er bygget op omkring to intuitive drejehjul, hvor alt marketingsmateriale er tilgængeligt, f.eks.:

  • Billeder
  • Videoer
  • Brochurer (PDF)
  • Manualer (PDF)
  • Power point præsentationer (PDF)

Desuden kan der filtreres på de enkelte produkter for at gøre det endnu lettere, at finde det relevante materiale.

Ege iPad appen holder i øvrigt styr på alle salgsemner, idet alle leads samles ét sted, så der nemt kan følges op på salget efterfølgende. Mens sælgeren holder møde med kunden, kan han nemt og hurtigt sende relevant materiale til kundens email via appen. Med et kabel kan iPad’en tilsluttes en projektor, og derved fungerer salgs app’en også som det ideelle præsentationsværktøj til et større publikum.

Effektivt salgsværktøj

Ege iPad appen er bygget op omkring Ideal Sales App, som er et effektivt salgsværktøj, der tilpasses helt til den enkelte virksomheds behov og visuelle identitet.

Det væsentligste ved løsningen er, at appen fungerer som et samlet udgangspunkt for alle sælgere og marketingpersonalet i virksomheden. Ved at bruge en iPad app til salgsmøder og præsentationer fremhæves produkter på spændende måde, som giver kunderne lyst til at interagere, samtidig med at det signalerer kvalitet og professionalisme. Derudover kan virksomheden skære betydeligt ned på trykt salgsmateriale og i stedet fokusere på, at samle alt materiale digitalt og holde appen opdateret ét sted.

Opdatering af app’en klares nemt af virksomheden selv, men Ideal Development tilbyder en serviceaftale, som indeholder opgradering til nyere iOS-versioner, adgang til analysedata om antal downloads (hvis app’en er tilgængelig på App Store) og hosting af data.

Er du interesseret i at høre mere om Sales app’en?