DR Ramasjang

Vores nye samarbejdspartner Heyday udvikler ny app til DR Ramasjang

Ny app til DR Ramasjang

DR besluttede i 2015, at deres Ramasjang app skulle lanceres i en ny udgave med et ønske om at gøre det nemmere at opdatere indholdet og tredjepartsspil samt øge interaktionen mellem de forskellige dele af Ramasjang-universets forskellige elementer. Børn kan altså nu tilgå et spilunivers, der er dynamisk og opdateret, som hver gang kan give dem unikke og underholdende spiloplevelser.

Fleksibel platform

Appen er en fleksibel løsning, der gør det nemmere for redaktionen end nogensinde før at opdatere spiluniverset. Løsningen består af moderne webteknologi og en hybrid app med tilhørende værktøj til styring af indhold. Redigeringsværktøjet er et af løsningens fundamenter, som gør det muligt på tværs af enheder at lave ændringer, teste og publicere. Redaktionen kan nu også planlægge indholdsopdateringer og opbygge skærmbilleder, animationer, scener og interaktioner i et drag-and-drop interface.

Styrker DR i fremtiden

Medarbejderne i redaktionen hos DR kan lave ændringer i appen uden at skulle bruge hjælp fra udviklere, hvilket betyder, at det nu er muligt at føre ideer ud i livet og teste dem på mobile enheder på en nem og tidsbesparende måde. Dette er i høj grad med til at styrke DR betydeligt, da appen er med til at imødekomme nuværende problemer, men også kan håndtere morgendagens udfordringer.

Anvendt teknologi

Der er anvendt en række forskellige teknologier til denne løsning:

HTML5 (Canvas, Web Audio, WebGL, ES6+)

Typescript, Javascript

React, Redux

PIXI

ASP.NET 4.5+

Tidligere har Heyday også hjulpet DR med en lang række andre digitale løsninger, heriblandt en ny hjemmeside, lytteunivers, Sikker og Søn, julekalendere og meget andet.