BabyGym

BabyGym - motorik og leg for dig og din baby

Støt din baby mens det lære at få kontrol over sin krop. Din baby skal bl.a. lære at holde sit dinglende hoved, krybe og kravle, styre øjne og hænder samt vende sig rundt. Når din baby bliver lidt ældre, så er en god motorik også medvirkende til at styrke selvstændigheden og selvtilliden hos barnet. Når et barn får en passende mængde sanseindtryk, bliver barnet bevidst om sin egen krop. Kropsbevidsthed er en forudsætning for god motorik, der fordrer deltagelse i fysisk aktivitet, hvor bl.a. Sociale kompetencer udvikles. Motorik og læring i almindelighed hænger sammen. Det er derfor af stor betydning, at støtte barnets motoriske udvikling bedst muligt.

Om øvelsesvideoerne

De øvelser som I finder i app’en er udvalgt og instrueret af professionelle fagfolk. Fokus er at du som bruger let kan lære at lave øvelser med dit barn. Øvelserne instrueres med videooptagelser, samtidig er de suppleret af et instruktionsspeak og en tekst. Øvelserne er kategoriseret i fem grupper, hvor der i hver gruppe vil mindst være to forskellige børn, der med deres forældre viser div. øvelser.

 

Leg og træning handler ikke kun om fysiske øvelser, men også har til formål at skabe en god kontakt og derigennem styrke relationen mellem forældre og barn.

App’en indholder

76 instruktionsvideoer

  • 15 øvelser til 0-3 mdr.
  • 17 øvelser til 4-7 mdr.
  • 14 øvelser til 8-12 mdr.
  • 16 øvelser til 12+ mdr.
  • 15 øvelser til forældretræning – især for far