8past10

Det sociale netværk for ur-entusiaster - Hvor du opdager, udvikler og deler din passion.

8past10 - Sociale netværk for ur-entusiaster cases

Er dine venner trætte af at du altid snakker om ure? Så er det tid til at hente 8past10, det sociale netværk for ur-entusiaster hvor man deler, liker, sælger, køber, snakker og quizzer om de nyeste ure.

Dele

Med app’en kan du dele billeder, få likes og feedback fra andre bruger som også er ur-entusiaster. Du kan også følge andre brugere, og i “My Feed” finder du alle de nyeste posts af brugere som du følger.

Engagere

App’en lægger op til at man bliver en del af et fællesskab af brugere som er lige så store ur-entusiaster som du selv er. Du behøver ikke selv være i besiddelse af dyre Rolex eller Hublot ure for at være med. Du kan sagtens dele billeder af dine favorit ure også hvis du ikke har dem. 8past10 har tre slags påskønnelser: “Like, Love og Grail”. Når du vælger at “Grail Watch” havner det direkte i din “Favorite ure” samling da dette er den højeste påskønnelse.

Du kan læse spændende artikler fra håndplukkede bloggere og deltage i spændende diskussioner. I app’en kan du også teste din viden i en Quiz og vinde præmier.

Marketplace

Via app’en har du også muligheden for at sælge og købe ure. I marketplace kan du se “Trending” ure som er populære og som andre brugere kigger på. Eller du kan vælge “All watches” og se alle ure som sælges. Du kan også vælge “Below 5.000€” og se igennem ure til en rimelig pris.