Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development er eksperter i udvikling og design af iOS native apps til iPhone. Der er ingen tvivl om, at de fleste udgivne apps udviklet af Ideal Development er iOS apps. Apples produkter, som iPhone og iPad har taget verden med storm.

Mange kunder efterspørger udvikling og design af iOS apps og dette er ikke uden grund. iOS apps har en kæmpe målgruppe og et stort potentiale. Apps til iPhone er i stor vækst og et markedet som bliver ved med at udvikle sig. Mange virksomheder ønsker en tilstedeværelse på mobile platforme, som gør brugeroplevelsen unik. En iOS app til iPhone kan være en mulig løsning til netop at skabe den oplevelse.

Ideal Development udvikler iOS apps til iPhone og iPad til både store og små virksomheder, samt startups. Vi har mange referencer, som består af kreative og nytænkende app løsninger. Læs mere om vores app cases her.

En app til iOS platformen kan fastholde brugerne til din service i længere tid, da brugerne kan anvende en app på farten eller direkte fra sofaen. Ideal Development udvikler apps, som har mange stjerner i App Store og Google Play. Vores apps er målrettet brugerne og effektive.

Ideal Development har et stærkt design team, som øger brugervenligheden og æstetikken i iOS apps til iPhone og iPad. Ideal Development hjælper dig med at udvikle din idé og gøre din app til en success. Vi bidrager med vores erfaring og i samspil med dig finder vi den helt rigtige løsning.

App markedet er i stor forandring hele tiden og vi har fingeren på pulsen. Vi arbejder hele tiden med ny teknologi og med innovative tilgange til programmering og udvikling.

Det skal være sjovt at udvikle apps og derfor sørger vi for, at du har et overblik hele vejen fra idé til færdig app. Læs mere om vores spændende proces her.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.