Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development udvikler og designer apps til både iOS og Android. Mange af kunder vælger at få udviklet apps først og fremmest til en iOS platform, da flest brugere ejer en iOS smartphone eller en tablet.

Vi vejleder vores kunder efter vores professionelle erfaring inden for app udvikling og anbefaler derfor vores kunder, at have særlige overvejelser med en over, når der tænkes udvikling af Android apps.

I udvikling af apps, skal man udtænke en strategi for både SEO (Search Engine Optimization) og ASO (App Store Optimization). Googles søgeresultater påvirkes af, hvorvidt din virksomhed har udviklet en app til Android platformen. Det betyder altså, at dit website vil blive rangeret højere af Google, hvis brugeren der søger, har din Android app installeret på sin telefon. Samtidig er Google begyndt at vise indhold fra apps direkte i deres søgeresultater. Læs mere om at booste salg med en Android app her.

Med en Android app tilbyder du dine brugere en app løsning, som rammer hele målgruppen. Der er derfor mange overvejelser at tage med i at vælge den helt rigtige løsning til netop din virksomhed. Du skal vælge, at få udviklet en Android app, fordi det er den perfekte måde at slå konkurrenterne og på samme tid opnå mange andre fordele.

Ideal Development hjælper hver dag virksomheder med at få lagt en brugbar og unik strategi, som indeholder udvikling og design af Android app. En Android app er perfekt til både store og små virksomheder, samt startups. Læs mere om vores mange app cases her.

 

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.