Proces

Det skal være sjovt at udvikle apps. Vi sørger for, at du har overblik hele vejen fra idé til færdig app.

1

Indledende møde

Vi drikker kaffe, smider idéerne på bordet og finder ud af, om vi skal lave en app sammen. Vi skræddersyr i samarbejde en app løsning, som netop passer til dig.

2

Workshop

Vores fornemste opgave er at du er med ombord - hele vejen. Vores erfarne udviklere vender de tekniske løsninger med dig, mens vores kreative team arbejder på første udkast til et design.

3

Konceptdokument

Baseret på resultatet af workshoppen udarbejder vi et konceptdokument, der indeholder en teknisk- og designmæssig skitse til en appløsningen.

4

Formalisering af samarbejde

Vi indgår sammen en formel samarbejdsaftale omkring app projektet. Efter formaliseringen har vi de overordnede rammer på plads og design og udviklingsprocessen kan gå i gang.

5

Design

Vi skaber endeligt app design med udgangspunkt i designskitser fra workshoppen. Design og brugervenlighed er vigtigt og vi finder den helt rigtige løsning til dig.

6

Kravspecifikation

Vi fremstiller en kravspecifikation til appen, som indeholder krav, egenskaber og endeligt featuresæt. Kravspecifikationen tager udgangspunkt i resultater fra workshoppen.

7

Udvikling

Vi starter app udviklingen! Sammen beslutter vi en platform at starte med. Typisk starter vi på iOS og herefter Android.

8

Test

Vi laver løbende testversioner tilgængelige og vi justerer appen efter feedback. Du er med hele vejen og kan følge med i udviklingsprocessen.

9

App Store / Google Play

Vi uploader appen til Apple App Store og Google Play. Appen er herefter tilgængelig for brugerne, og du kan planlægge release party.