Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

iOS, Android og Windows Phone

Vi er eksperter i at skabe apps til alle platforme og har alle nødvendige tekniske og analytiske kompetencer, der sikrer en optimal oplevelse.

Ærlig konsultation

Vi har altid en tæt dialog med vores kunder og partnere – både før, under og efter skabelsen. Vi rådgiver ærligt om de rigtige løsninger, så vi sammen kan skabe den helt perfekte app.

4.5 ud af 5 stjerner

Vi laver apps, der er populære hos brugerne. Vores apps er blandt de mest populære downloads og får gode ratings i App Store og Google Play. Både features, brugervenlighed og design er i fokus.

Turn-Key løsninger

Vi tilbyder fuldt implementerede løsninger til både iPhone, Android og Windows Phone. Vi sørger for design, appudvikling og hosting af backend-systemer, så du skal ikke være tekniker for at samarbejde med os!

Native apps

Vi laver udelukkende native apps - apps der er designet og udviklet specifikt til den platform appen bliver afviklet på. Dette sikrer en kompromisløs brugsoplevelse - hver gang!

Tekniske humanister

Vi har stor erfaring med det tekniske ved app udvikling lige så vel som vi fokuserer på slutbrugerens behov og situation. Begge dele er essentielle for at kunne designe og udvikle apps.

Udvalgte samarbejdspartnere