Dennis Frost er 24 år, han kommer fra Esbjerg. Dennis har afsluttet sit praktikforløb og er nu fastansat hos Ideal Development som software developer. Vi har talt med Dennis om, hvordan det er at arbejde for Ideal Development og hvordan det er at gå fra praktikant til fuldtidsansat.

 

Hvorfor søgte du praktik hos Ideal Development?

Jeg har en stor passion for apps og har altid vidst, at det var det område som jeg skulle arbejde indenfor. Ideal Development udvikler primært apps, så derfor var det oplagt at søge her. Jeg synes Ideal Development er en god arbejdsplads. Arbejdsmiljøet er meget tiltalende for, eftersom jeg har meget frirum og selv har ansvar for min tid og projekter.

Hvad arbejder du med på nuværende tidspunkt?

Jeg sidder ofte med flere projekter ad gangen og udvikler lige nu både på iOS og Android. I denne uge arbejder jeg bl.a. med Google Analytics, som bruges til at tracke forskellige bruger interaktioner i forskellige apps. Google Analytics giver mulighed for fx at se, hvor lang tid en bruger har været aktiv i appen eller, hvornår de vælger at foretage et køb, eller uploade et billede. Tracking af data er virkelig vokset meget de sidste par år, så vi forventer kun der kommer flere af den slags opgaver i fremtiden.

Hvordan adskiller Ideal Development sig?

Noget af det bedste ved Ideal Development er helt klart det at man har så meget frirum og der er mulighed for selv styre sin tid. Desuden er der mange professionelle kollegaer, som altid er klar til at svare på spørgsmål og det skaber et godt arbejdsmiljø.

Hvordan var det at gå fra praktikant til fuldtidsansat?

Ideal har givet mig masser af ansvar selv da jeg var i praktik, hvor jeg fik lov til at styre mine egne projekter. Det at være i praktik først og så gå til fuldtidsansat har været en stor fordel, jeg føler at jeg har lært meget under mit praktikforløb hos Ideal Development, så skiftet mellem praktik til fuldtid har ikke været svært. Da jeg blev ansat på fuldtid følte jeg endnu større ansvar og mere gå på mod.