Vi kan alle huske Apple’s reklame “There’s an app for that”, og idag er der en app til næsten alt. Snart vil vi tilføje en til app, nemlig iCareCoop. Ideal Development har været en del af projektet iCareCoop siden starten og vi er stolte over at have samarbejdet med mange forskellige partnere i hele EU.

Hos Ideal Development er vi meget passioneret omkring apps, vi udvikler og designer apps til alle slags formål og virksomheder. Derfor er vi stolte for at være en del af det netop afsluttede europæisk velfærd projekt, iCareCoops. Men hvordan adskiller sig iCareCoop fra de andre mange apps? Jo, den måde på iCareCoop adskiller sig fra resten er den turn-key løsning for kooperativer og tilsluttede samarbejdspartnerne.

iCareCoops er udviklet af personer, som tror på at apps kan og vil gøre en forskel i ældrepleje. Apps er blevet en del af vores hverdag og vi bruger dem som et værktøj til at gøre vores hverdag nemmere. iCareCoop en datadreven app og et værktøj som den ældre generation i kooperativer kan gøre brug af.

 

Listen for ældrepleje apps er lang, vi tog et kig på tre af de eksisterende og populære ældrepleje apps som CareZone, Pain Care og MedCoach.

CareZone
CareZone hjælper dig og din familie med at håndtere medicin og lægens anvisninger. Desuden kan plejepersonalet få adgang til medicinsk information, hvis andre familiemedlemmer har app’en kan de også få adgang til den information. Via app’en kan man indtale en voicemail og notere, når der er kommende aftaler.

Pain Care
Pain Care er et innovativt værktøj som skal hjælpe patienter med at håndter kronisk smerte og andre skader. Pain Care giver dig mulighed for at tage ansvar for dit helbred ved at spore dine symptomer, medicin og bivirkninger. Denne app kan hjælpe dig med at finde årsagen til din smerte.

MedCoach
MedCoach er en brugervenlig app som hjælper dig med at huske at tage dine piller og medicin. App’en har også den funktion at den kan forbindes til dit apotek. Dermed behøver du ikke selv at holde styr på hvornår du skal genopfylde dine piller og andet medicin.

De nævnte apps er effektive til at huske medicin og spore smerter. Men iCareCoop app’en vil stadig være den første til at forbinde ældrepleje systemer dermed gøre det letter for ældre, kooperativer og frivillige.

Det kort svar er – Ja, iCareCoop vil med sikkerhed være en game changer.

Du kan læse mere om Ideal Developments tanker og ideer til iCareCoops design her.