Ideal Development har udviklet og designet den danske låneapp til Fokuslån. Appen er netop lanceret og kan hentes til iPhone.

3C Retail - en vækstkoncern med ambitioner

Appen er udviklet til Fokuslån under 3C Retail A/S, som er en koncern i vækst og som ud over Fokuslån omfatter bl.a. L’EASY og D|E|R Privat finans.

En fintech app tilpasset brugernes behov

I den finansielle sektor bliver det i fremtiden vigtigt for spillerne på markedet at tænke innovation og teknologi ind i deres strategi. I denne sammenhæng er det oplagt at tænke app udvikling, som en fremtidig fintech løsning.

Ofte forbindes fintech med mindre startup virksomheder, men fintech omfatter også mere etablerede virksomheder på det finansielle marked, som udvikler nytænkende it-løsninger. Løsningerne skal stemme overens med nutidens og fremtidens behov for kunderne.

Ideal Development har solid erfaring med udvikling af fintech apps. Bureauet har blandt andet hjulpet fintechvirksomheden LunarWay med deres bank app. Ideal Development har også arbejdet sammen med bl.a. Danmarks største private formueforvalter FormuePleje og bankcentralen SDC.

Vi har valgt at udvikle appen for at følge med den digitale udvikling, som betyder, at flere og flere af vores besøgende anvender mobile devices. Samtidig ser vi appen som en mulighed for at komme tættere på brugerne og sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

Fokuslån har særligt fokus på en brugervenlig og simpel tilgang for brugerne. Brugerne vælger selv lånebeløbet og løbetid, og bliver derefter guidet igennem processen med få enkle trin inden ansøgningen sendes direkte via appen.

Læs mere om Fokuslån appen

Se app design og læs mere om Fokuslån casen her.