I januar startede Veronika Slachtova på sit praktikforløb som designer hos Ideal Development. Hun er oprindelig fra Slovakiet, men valgt at flytte til Danmark for at studerer multimediedesigne på Erhvervsakademiet i Aarhus. Vi har talt med Veronika om hvordan det at være digital designer hos Ideal Development.

 

Hvad er det bedste ved at designe apps?

“Det bedste ved at designe apps er at der er stor fokus på design. Det betyder at man er med fra start af en app til slut. Design er en vigtig del af en app og at være med til at designe en app som folk synes om er noget specielt. Som designer prøver jeg at skabe helt unikke design for at løse de problemer som kunder kan have.”

Hvorfor søgte du praktik hos Ideal Development?

“Jeg har altid været interesseret i design af apps, så det at Ideal Development har stor fokus på apps er meget tiltalende for mig. Derfor var jeg meget glad da jeg fandt Ideal Development og så at de ledte efter en designpraktikant. For mig var det vigtigt at finde en virksomhed hvor jeg kunne udvikle mig og en virksomhed som har stort fokus på deres medarbejdere.”

Hvilke projekter arbejder du på?

“Jeg sidder ofte med flere designprojekter adgang og designer både for nogle af de kommende apps og hjemmesider. Desuden designer jeg nogle af de billeder, som bliver brugt til Ideal Developments indlæg på hjemmesiden eller de sociale medier. Når jeg arbejder på et projekt, får jeg meget ansvar og lov til at designe frit.”

Hvordan er Ideal Development som arbejdsplads?

“Det jeg kan lide ved Ideal Development er at der er en god atmosfære, og at alle er venlige og professionelle. Jeg kan også lide det at alle sidder sammen til frokost, man snakker om mange ting fx. hvilke projekter man er i gang med. Det handler ikke altid om arbejde, man snakker om hvad man laver i sin fritid eller hvad man skal i weekenden. Derudover kan jeg lide at man sidder i store åbne kontor med flere medarbejdere, som man hurtigt lære at kende.”