Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Mangler du nogen til at stå for app udvikling i Randers og omegn? Ideal Development vil være med til at skræddersy dit eller jeres næste app projekt.

Bor du eller er din virksomhed i Randers, og skal I have udviklet en app, skylder I jer selv at kigge mod Aarhus, hvor Ideal Development er eksperter i udviklingen af apps til alle platforme. Vi har erfaring med at lave store som små app projekter, og vi har arbejdet sammen med virksomheder som Danfoss, DGI og BoligPortal.dk. Vores team er eksperter i iOS, Android og Windows Phone, så sammen kan vi levere til alle platforme. Derudover har vi erfaring med at lave apps, der kan kommunikere med fysiske produkter. Her har vi blandt andet lavet en app til Aduro brændeovne og en app, der kan fjernstyre din gulvvarme. Hvis du har en idé til en app, og har brug for app udvikling i Randers, må du endelig give os et kald. Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi har tidligere haft flere kunder, som ikke er bosat i Aarhus, og vi har erfaret, at det ikke er et problem. Normalt starter vi et nyt projekt med et fysisk møde og en workshop, og den kan foregå hos jer i Randers eller hos os i Aarhus. Efter det kan vi normalt klare langt størstedelen af kommunikationen online, og på den måde kan vi også spare transport tid. Du skal altså ikke lade dig stoppe af, at du bor i Randers, og at vi holder til i Aarhus. Vi vil være med til at lave din næste app, og det er vores erfaring, at vores ekspertise klart opvejer for den fysiske afstand.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.