Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development er det rigtige valg, hvis du har brug for app udvikling og du bor i Odense. Vi er eksperter i alle former for app udvikling og har stået for nogle af Danmarks bedste app løsninger.
Ideal Development er et app-bureau fra Aarhus, og vi er meget interesserede i at lave app udvikling i Odense. Vi har erfaringen, der gør, at du hurtigt tænker på andet end, at vi ikke sidder i samme by. Vi har ofte lavet projekter for kunder, der fysisk var langt fra os.

Vores erfaringer siger os, at det overhovedet ikke er et problem, og normalt kan vi klare langt størstedelen af kommunikationen online eller via tlf. Vi starter naturligvis et nyt projekt med et møde og en workshop, og den kan foregå i Odense eller hos os.

Det vil altså sige, at hvis du har en virksomhed, der har brug for app udvikling i Odense eller et andet sted på Fyn, må du endelig kontakte os, så vi kan finde ud af, hvordan Ideal Development kan være med til at udvikle din næste app.

Hos Ideal Development har vi et stærkt team, og sammen er vi eksperter i at udvikle apps til alle platforme. Udover at vi har lavet apps til iOS, Android og Windows Phone, er vi også i stand til at lave apps, der kan kommunikere med fysiske produkter.
Vi har blandt andet lavet en app, der kan styre dit gulvvarmeanlæg, og en app der kan overvåge din brændeovn, så du får mest muligt ud af dit brænde.

Det er altså kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad vi kan lave for dig og din virksomhed. Hvis du har brug for app udvikling i Odense, skylder du altså dig selv at kontakte os. Vi garanterer, at du får et resultat, som du bliver stolt af og tilfreds med.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.