Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development leverer app udvikling i højeste kvalitet til virksomheder i Kolding. Har du eller I brug for app udvikling, står vi klar med stor ekspertise.

Står du og mangler en app til dit projekt eller din virksomhed i Kolding, så er du landet det helt rigtige sted. Hos iDeal Development har vi et professionelt og specialiseret team, der har været med til at udvikle nogle af Danmarks mest succesfulde apps – vi vil derfor gerne være med til at designe og udvikle din næste app.

 

Vi har erfaring med at lave apps til alle platforme, og vi har blandt andet programmeret apps for Arla og Danfoss. Vi kan desuden stå for app udvikling hvor der kan kommunikeres med fysiske produkter (hardware). Her har vi blandt andet lavet Aduro Smart Response, der kan overvåge effektiviteten af din brændeovn, og fortælle dig, hvornår der skal mere brænde på.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan lave, når det kommer til apps. Som noget nyt er vi også i stand til at udvikle apps til det nye Apple Watch. Som nævnt har vi ekspertise indenfor alle platforme, og hvis du har brug for app udvikling i Kolding, må du endelig kontakte os. Vi er vant til at arbejde sammen med virksomheder, der ikke holder til i Aarhus, hvor vores konto er placeret, så det er ikke nyt for os, at have samarbejdspartnere fra hele landet.

 

Når vi starter et nyt app-projekt, afholder vi normalt en workshop, hvor vi sammen afpudser konceptet. Herefter kan vi klare en stor del af kommunikationen online og via tlf., og vi holder dig hele tiden ajour med testversioner, så du kan følge med i udviklingen. I sidste ende garanterer vi, at du får et produkt, som du kan være stolt af.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.