Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development er eksperter i app design og udvikling og har kunder og samarbejdspartnere over hele landet. Står Du med et konkret app projekt, så læs videre! Vi løser alle opgaver indenfor app design & udvikling

Vi har designet og udviklet apps for flere kunder i København, herunder Den Blå Planet, Mastercard, Formuepleje mfl. og klarer hele processen fra konceptualisering, strategi, design, udvikling, test og udgivelse på alle platforme.
Vi elsker København, ligesom vi elsker apps! Vi tager derfor gerne et opstartsmøde på den anden side af broen. Alternativ er I meget velkomne på vores kontor i Vestergade i Aarhus C.

Med udgangspunkt i kundens behov og ønsker, sørger Ideal Development for at tage et konkret app projekt fra idé til færdig app. Dette har vi gjort mere end 70 gange sammen med flere af landets største virksomheder og nye innovative startups. Geografisk afstand betyder meget lidt i denne sammenhæng, hvor København kun er 2 1/2 times kørsel fra Aarhus – det vigtigste er, at I er trygge ved samarbejdet. Samtidig med, at I ved at vi leverer kvalitet frem for kvantitet og at der løbende holdes opfølgningsmøder undervejs i processen.
Vi finder altid en skarp løsning. Vi er ikke blege for at udfordre på design, brugervenlighed og funktionalitet. Vi sætter alt ind for at levere varen, hver gang. Dette har været med til at placere os på danmarkskortet over de stærkeste app udviklere i landet, med en lang række succes-historier bag. Læs mere om vores forskelligartede app projekter på vores nyhedssektion.
Søger I et stærkt team som kan tage hånd om Jeres projekt, så lad os sætte et møde op i København eller Aarhus og få startet samarbejdet allerede i dag!

Vi er et team bestående af ti stærke profiler. Vi har eksperter som udelukkende fokuserer på én platform, hvilket giver specialister på de enkelte platforme. Vi har en holdning til, at man ikke kan være god til det hele og forsøger derfor at bygge specialister op på hvert deres felt. Dette har kunder som BoligPortal.dk, ARLA, Danfoss mfl. haft glæde og vi fortæller meget gerne hvordan vi har hjulpet dem igennem app-junglen.

Står I med et konkret app projekt i tankerne, så ring eller skriv til os via kontaktformularen herunder og vi vender tilbage hurtigt muligt. Ofte kræver det et fysisk møde for at se om der er kemi til et samarbejde og få afklaret projektets mål og omfang – vi er klar på en udfordring.

Vi holder gerne en workshop med Jer for at finde frem til kernefunktionalitet i appen. Vi udarbejder en rapport for forløbet efterfølgende. Det er godt givet ud ifht. at man derefter har et konkret arbejdsdokument at gå videre med og har dannet sig et godt overblik over app projektet som helhed. Derfra går vi i detaljerne omkring design og opbygning af app’en, inden selve programmeringen påbegyndes. Tag kontakt til os for at høre mere om muligheden for et workshop forløb.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.