Hvem er vi?

Vi har designet og udviklet native apps til iOS, Android og Windows Phone siden 2011. Vi laver apps til alt fra start-ups til større virksomheder – blandt andet dem herunder.

Vi kan hjælpe med

Idé og koncept

Hvis du har en idé, sørger vi for at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. Sammen finpudser vi konceptet og appens funktioner.

Design og flow

Når konceptet er på plads, kommer vi med forslag til appens design og opbygning. Vi laver også visuel identitet, hvis der er brug for det.

Udvikling og test

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med.

Processen

Vi er eksperter inden for alle led af processen - fra den spæde idé til den flyvefærdige app. Tryk på knappen for en detaljeret oversigt over alle procesled.

Ideal Development står gerne for app udvikling til virksomheder i Horsens, og vi kan levere design og udvikling til alle de gængse platforme. Skal du have rådgivning til app udvikling i Horsens, skylder du dig selv at læse videre. Vi er iDeal Development, og vi er eksperter i design og udvikling af apps til alle de største platforme. Vi har flere top-hits på App Store og Google Play i vores bagkatalog, og vil vi være med til at udvikle din næste app, så du sikrer, at alt fungerer optimalt.

Vi kan udvikle apps til iOS, Android, Apple Watch og Windows Phone. Vi har for eksempel lavet apps for BoligPortal.dk og DGI. Derudover laver vi også apps, der kan kommunikere med fysiske produkter. Vi har blandt andet lavet en app, der kan styre din gulvvarme, så huset er varmt, når du kommer hjem fra ferie. Hvis du har brug for app udvikling i Horsens, er vi de rette til opgaven. Selvom vores kontor er i Aarhus, så er har vi udarbejdet flere større app projekter for kunder overalt i Danmark.

Det er vores erfaring, at afstanden fra Horsens til Aarhus ikke spiller en rolle, når vi kører et app udviklingsprojekt. Hvis du vælger at få din næste app udviklet hos Ideal Development, garanterer vi, at du får et produkt, som du både kan være stolt af og tilfreds med.

Hos Ideal Development har vi et stærkt hold af appudviklere, der er specialiserede i henholdsvis iPhone, Android og Windows Phone udvikling. Derfor kan vi garantere, at du får app udvikling i højeste kvalitet, hvis du arbejder sammen med Ideal Development. Herunder kan du skrive til os, hvis du er interesseret i at få udviklet en app – så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en overordnet snak om projektet.

Om os

Siden 2011 har vi designet og udviklet apps for alt fra start-ups til større virksomheder – alt sammen fra hjertet af Aarhus. Vi har kompetencer til at indgå i alle led af processen fra idé til færdigt produkt på både iPhone, Android og Windows Phone.

Apps

Vi er eksperter i at designe og udvikle native apps til alle platforme og inden for alle kategorier. Vi har et enormt fokus på brugeren og hvilke situationer appen skal bruges i.