Kort og godt er IoT en teknologi, der forbinder fysiske ting til internettet, så de kontinuerligt kan sende brugeren data. Det betyder, at et køleskab nu kan fortælle ejeren, at der ikke er mere mælk, samtidig med at det for husejere også er blevet muligt at fjernstyre hjemmets varmesystem på farten.  En IoT app er altså en app, der lader jeres kunder eller medarbejdere snakke med en fysisk ting, og hvad end I er en B2B- eller B2C-virksomhed, kan en IoT app være med til at styrke jeres forretning og give jer en konkurrencefordel i markedet.

Hvis I ikke tidligere har stiftet bekendtskab med IoT og mulighederne for at udvikle en IoT app til netop jeres virksomhed, kan I med god grund læse videre for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at udvikle jeres forretning. Og I behøver absolut ikke have en bred grundviden om apps for at kunne give os et kald – vi skal nok guide jer igennem den tæt begroede app-jungle!

Hvornår giver det mening med en IoT app?

En IoT app er ikke nødvendigvis den rette løsning for alle typer virksomheder, men ofte er der rig mulighed for at tænke ud af boksen og implementere en helt ny forretningsstrategi med en app. Hos Ideal Development har vi fuld forståelse for, at det er en stor beslutning og investering for jer at udvikle en app, og derfor er vi med jer i hele processen fra idé til færdigudviklet løsning.

Men hvornår skal man realisere IoT-potentialet? Det skal man, når man kan tillægge sit produkt ekstra værdi, og selv en simpel løsning eller lettere optimering kan gøre en stor forskel for jeres virksomhed. Hvis I eksempelvis sælger køkkener, hvorfor så ikke gøre det muligt for kunderne at vide, hvornår skraldespanden skal tømmes? Hvis I sælger sportsudstyr, hvorfor så ikke fortælle kunderne, hvornår løbeskoene skal udskiftes? Mulighederne er næsten uendelige!

Vi hjælper jer med at udnytte mulighederne

Med Ideal Development som jeres IoT-samarbejdspartner bliver I klædt på til at kunne udnytte de mange døre, der åbner sig, når man arbejder med Internet of Things. Og det er uanset, om I er en privat eller offentlig virksomhed eller operer på et B2C- eller B2B-marked. Vi har mere end otte års erfaring i at udvikle apps, og vi har gjort det til en lang række forskellige virksomheder. Det er jo heller ikke for sjov, at vores apps er nogle af de mest downloade i både App Store og Google Play.

Vi har samarbejdet med en lang række kunder omkring design og udvikling af IoT apps, blandt andet OJ Electronics og Nuheat Industries, og derfor kan vi med ro i maven kalde os for vaskeægte eksperter i IoT apps!

Native apps giver professionelle løsninger

Når vi arbejder med app udvikling, designer og udvikler vi altid native apps. Det kan direkte oversættes til indfødt, som betyder, at der udvikles en app til en specifik enhed. Der laves altså en app til iPhone og en anden til Android. Og det er absolut ikke tilfældigt, at vi har valgt at blive eksperter inden for netop native apps. Der er nemlig mange fordele ved at udvikle native IoT apps, for det giver jer de bedste forudsætninger for at kunne give brugerne den absolut bedste brugeroplevelse, da potentialet i jeres app kan udnyttes fuldt ud, samtidig med at vi kan udnytte de forskellige enheders hardware optimalt.

I er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring Internet of Things, app udvikling eller noget helt tredje.