Når vi beregner, hvad det skal koste at udvikle og designe jeres app, er det først og fremmest de features, den skal indeholde, som har betydning for prisen. Jo flere features, jo længere tid tager det at udvikle appen, og jo dyrere bliver den. Og netop derfor svinger prisen utroligt meget fra app til app. Men det betyder nødvendigvis ikke, at I skal gå på kompromis med brugeroplevelsen i jeres app, hvis ikke I har et stort budget, for sammen med jer sørger vi for at finde den løsning, der matcher jeres ønsker og drømme – og budget.

Funktionerne bestemmer

En app kan have uendeligt mange features, og derfor er det vigtigt, at I nøje overvejer, hvad jeres app skal kunne, og hvilke funktioner den skal have. Vi anbefaler altid, at I gør jer følgende tanker om jeres app som første led af processen:

  • Hvordan får I adgang til de data, som appen skal bruge?
  • Hvilke primære funktionaliteter skal appen indeholde?
  • Hvad får brugeren ud af at anvende appen?

Når I har besvaret disse basale spørgsmål omkring jeres app, har vi allerede et ret klart billede af, hvad jeres app skal kunne, og hvad den kan gøre for slutbrugeren. Du kan læse meget mere om app udvikling for at blive klogere på hele processen fra idé til færdigudviklet app. Og husk, uanset om jeres kommende app er en simpel en af slagsen, der skal indeholde få features, eller det er en mere kompliceret app med massevis af funktioner, kan vi designe og udvikle den i tæt samarbejde med jer.

Hvor mange platforme?

Inden arbejdet går i gang, og vi kan klarlægge, hvad det koster at lave en app til jer, er det vigtigt, at vi sammen får besluttet, hvor mange platforme jeres app skal kunne downloades på. I har måske allerede luret, at jo flere platforme I vælger, jo dyrere bliver det, da native apps skal udvikles til hver enkel platform. Til gengæld er I sikret, at jeres app kører ligeså smurt som en Rolls Royce, samtidig med at omkostningerne til vedligehold bliver lavere.

Det kommer næppe som nogen overraskelse at iOS og Android dækker 99 % af markedet for moderne smartphones og tablets, og de er dermed de to hovedplatforme. Men det store spørgsmål er, om I skal udvikle jeres kommende app til begge platforme? Vores svar er ja! Det er dog helt op til jer, om appen også skal udvikles til Windows Phone – her skal I nøje overveje afkastet i forhold til den investering, som I laver.

Vi kommer ikke udenom budgettet

Når vi sammen skal klarlægge, hvad det koster at lave en app til jer, kan vi ikke komme udenom, at der næsten altid er et budget, der skal overholdes. Jo mere nøjagtige I kan være omkring jeres budget, jo nemmere bliver det for os at sætte prisen på appen, så den både overholder budget og forventninger.

Selvom vi ikke kan fortælle jer, hvad en app koster lige nu og her, kan vi godt afsløre for jer, at I skal have mere end 20.000 kroner op ad lommen. Men hvis I er interesserede i at få udviklet og designet en app, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar ved tasterne og telefonen til en uforpligtende snak.