Menu
nav

Udvikling af Windows Phone apps

Vores team er eksperter i Windows Phone apps, og hvis du vælger iDeal Development, sørger vi for, at din idé bliver til virkelighed.

Windows Phone har oplevet en stor fremgang på det seneste, så det er nu, at du skal med på bølgen med en eller flere Windows Phone apps. Hos iDeal Development har vi en solid erfaring med at udvikle Windows Phone apps, og hvis du får din app udviklet hos os, garanterer vi, at du får et produkt, som du bliver tilfreds med.

 

Når vi udvikler Windows Phone apps er vi opmærksomme på at benytte os af de unikke muligheder som en Windows Phone giver i forhold til de andre platforme, og på den måde sikrer vi, at brugeren får den bedste oplevelse.

 

Det er også en af grundene til, at vi udelukkende beskæftiger os med såkaldte native apps. Det betyder, at hvis vi skal lave Windows Phone apps, bliver de lavet fra bunden til netop Windows Phone, så de ikke bliver påvirket af de andre platformes begrænsninger.

 

 

Windows Phone apps giver samspil

 

Hvis du vælger at få lavet Windows Phone apps, skal du huske, at det giver muligheden for et optimalt samspil mellem Windows-computere og de mobile enheder. Det er noget, vi altid har i baghovedet, når vi designer Windows Phone apps.

 

Generelt er det vigtigt for os, at vi har en god og åben dialog, mens vi udvikler din app. Vi tror på, at hvis vi holder en stabil kontakt under procesen, ender vi med et resultat, som bliver så godt som muligt.


Samtidig er vi også i stand til at levere hosting af backend systemerne, så du kan få dine Windows Phone apps sat i søen, også selvom du ikke selv er teknisk ekspert. Den del klarer vi. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en snak om dine næste Windows Phone apps.

Windows Phone

Windows Phone

Antallet af Windows Phone-brugere er steget med raketfart. iDeal Development er eksperter i udviklingen af apps til Windows Phone.

Marketplace

Marketplace

Når din Windows Phone app er færdig, bliver den lagt online i Windows Marketplace

Samspil

Samspil

Når du vælger at lave en app til Windows Phone, får du chancen for at udnytte de ekstra muligheder der er for samspil mellem smartphone og computere.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!