Menu
nav

Nabufit app er en kæmpe succes!

09. Nov 2016

Nabufit er et innovativt fitness koncept, som gør det muligt at træne sammen med nogle af verdens største sportsstjerner. Ideal Development indgik i starten af året et partnerskab med Nabufit, hvor Ideal Development er primær app-rådgiver, samt en fast del af udviklingsteamet. Nabufit appen stormer frem og har mere end 150.000 downloades i næsten 200 forskellige lande på knap 3 måneder.

 

Der findes allerede et hav af forskellige online fitness platforme, men i Nabufit kan du vælge at træne med lige præcis dit favorit sportsidol, som fx Neymar Jr, Peter Schmeichel, eller Michael Maze. Nabufit inddrager derudover også insiderviden fra professionelle trænere og sundhedseksperter.

 

Fodboldspilleren Neymar fra FC Barcelona er valgt, som ambassadør for Nabufit. Han ønsker at tilgængeliggøre motion og fitness, og give et større indblik i sin træning til hverdag. Neymar har over 80 millioner følgere på de sociale medier og er partner i Nabufit.

 

Neymar fortæller at han ser et enormt potentiale i Nabufit. Appen gør det nemlig muligt, at forbedre din fysiske aktivitet, mens du træner med dit sportsidol – uanset hvor og hvornår. Neymar ønsker at dele sin passion for sport og træning med andre, som har samme interesse.

 

I Nabufit appen kan du vælge, hvilken sportsstjerne du helst vil træne med. Du finder også et hav af forskellige workouts, hvor du kan planlægge og vælge i mellem alt fra opvarmning til styrke, kondition og mobilitet.

Du kan læse mere om kommende samarbejder, nye app features, finde langsigtet træningsprogrammer, samt læse artikler om ernæring og træning. I appen finder du også seniortræning, som bla Peter Schmeichel står for. Nabufit tilpasser og justerer dine workout så de passer dit individuelle niveau.

 

Vi, i Ideal development, har store forventninger til Nabufits globale udbredelse og lige nu arbejdes der hårdt på nye features til appen. Inden længe bliver det muligt, at sportsstjernerne kan komme med kommentarer og feedback til netop din måde at udfører træningsøvelser på. Dette sker igennem Mircosofts Kinnect-teknologi, som kan registrere dine bevægelser.

 

Nabbufits vision er at sprede sundhed i verden og skabe en bedre holdning til træning generelt. Du kan læse mere om Nabufit og downloade appen her.