Menu
nav

Udvikling af iPhone apps

Hos iDeal Development leverer vi iPhone apps, der er skræddersyet efter dit behov, og vi kan levere lige den løsning, som du er ude efter.

Når vi laver iPhone apps, er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi kombinerer vores tekniske ekspertise med en forståelse for slutbrugerens behov. Vi er overbeviste om, at det er vejen til at lave de bedste iPhone apps.

 

Vi arbejder udelukkende med de såkaldte native apps, og det betyder, at hvis din app skal bruges på iPhone, så bygger vi den fra bunden til netop iPhone. Sådan sikrer vi, at dine iPhone apps kan benytte sig af alle de tekniske muligheder i netop en iPhone, og ikke vil være begrænset på samme måde, hvis man laver en app, der kan køre på flere platforme på samme tid. Det giver en kompromisløs brugeroplevelse – hver gang.

 

Vi har stort fokus på at have en åben og ærlig dialog med kunden, når vi laver iPhone apps. Det er vigtigt for os, at vi snakker sammen gennem hele processen, for vi er overbeviste om, at det vil være med til at sikre, at slutproduktet bliver optimalt.

 

Udvikling og hosting af iPhone apps

Vores hold af professionelle app-udviklere og grafikere har erfaring med alt fra de meget enkle til de mest komplicerede iPhone apps. Vi udvikler apps, der er populære hos brugerne. Vores iPhone apps er blandt de mest populære downloads og får gode ratings i App Store.

 

Hvis du vælger at få lavet iPhone apps hos os, kan vi udover selve appen også levere hosting af backend systemet. Det betyder, at dine iPhone apps kan komme til at køre problemfrit, uden du selv behøver at have en stor teknisk afdeling bag dig. Det klarer vi.

 

Vi har udviklet iPhone apps til kunder som Bazoom.com, DGI, BoligPortal.dk og Den Blå Planet. Du må endelig kontakte os, hvis du vil høre med om udvikling af iPhone apps, og hvis du selv har et projekt, som iDeal Development skal udvikle for dig.

Aduro Smart Respons

Aduro Smart Response

Aduro app'en spiller sammen med Aduro's brændeovne. Med app'en kan man bl.a. se, hvornår der skal mere brænde på og få tips til hvordan du får mest ud af dit brænde.

DGI app

DGI Trænerguiden

Med DGI Trænerguiden i hånden har du adgang til et stort bibliotek af øvelser indenfor fire sportsgrene. App’en er lavet, så den kan tages med på træningsbanen.

BoligPortal app

BoligPortal.dk

I BoligPortal.dk app’en kan du bl.a. søge boliger og vælge at få en besked, når en bolig passer til dine krav. Brug det, og kom foran i boligkøen.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!