Menu
nav

iDeal samarbejder med endnu en startup virksomhed

05. Aug 2015

Startup miljøet sprudler

 

De seneste par år har vi kunne mærke en langt større optimisme omkring opstart af egen virksomhed – dette specifikt på nye app projekter. Det er vi selvfølgelig glade for og især når vi bliver enige med to ihærdige gutter om, at iDeal Development skal stå for at tage projektet hele vejen fra idé, konceptualisering, UX/UI design, implementering og endelig udgivelse på App Store.

 

Philip og Jacob, som de to brødre hedder, kom til iDeal i foråret 2015 og fremlagde deres app idé og vi fandt ret hurtigt ud af hvordan en løsning skulle fungere og sidenhen implementeres. Derfra er det gået stærkt ifht. at få optimeret på det endelige koncept, få lavet en visuel identitet for app’en og i skrivende stund påbegyndes udviklingen på iPhone platformen.

 

Nytænkning på dating markedet

 

Uden at afsløre for meget, så har de to brødre fundet en interessant ny vinkel på de mere traditionelle dating websites og apps som florerer på markedet – tanken er personlighed i stedet for overfladisk “billede stalking” som f.eks. på Tinder. Det siger alt for lidt, det ved vi godt, men vi holder lidt på spændingen indtil app’en er live på App Store.

 

Samarbejde og tillid

 

Når en iværksætter får en idé og beslutter sig for at investere egne midler i et projekt ligger der mange følelser og overvejelser bag. Det handler i bund og grund om at have tillid til sin samarbejdspartner eller leverandør og om der er kemi helt fra starten, og er den ikke tilstede, er der stor risiko for at projektet ikke bliver eksekveret ordentligt og med den positive og proaktive facon igennem hele projektforløbet fra begge parter. Dette kræves for at det bliver et solidt slutprodukt.

 

Vores tilgang er, at vi hellere takker nej tak til en opgave hvis der ikke er den rette kemi og generelle samarbejdsforventninger – selvfølgelig tages dette på en god og professionel måde. I netop dette tilfælde blev vi ret hurtigt enige og kan derfor komme godt videre og begynde at fokusere på opstarten, den kreative proces og selve udviklingen. Alt det sjove og det vi elsker!