Menu
nav

iDeal Development nomineret til Danish Internet Awards

26. Mar 2015

Danish Internet Awards 2015

 

Det er med stolthed i stemmen, at iDeal Development kan meddele, at vi er blandt de nominerede til Danish Internet Awards 2015 (DIA), der bliver afholdt d. 22 april i Cirkusbygningen i København. Danish Internet Awards er den største prisuddeling for apps i Danmark, så det er virkelig en eftertragtet award. I år er Thomas Bigum vært ved showet, og du kan læse mere om det her.

 

Nomineringen er gået til iDeal Developments Aduro Smart Response app, der er lavet i et tæt samarbejde med brændeovnsfirmaet Aduro A/S. Projektet er nomineret i kategorien App Technology, og her skal Aduro Smart Response kæmpe mod andre app projekter fra bla. TV2 Zulu og issuu.

 

Konkurrencen bliver hård, men vi er stolte over at være nominerede, og vi sætter pris på, at DIA har valgt at belønne den innovation der ligger i Aduro Smart Response, der giver brugeren bedre muligheder for at få det optimale ud af deres brændeovn.

 

 

Effektiv forbrænding

 

App’en kommunikerer med en boks/temperatur-sensor som er placeret på Aduro-brændeovnene, og på den måde kan brugeren overvåge temperaturen og få en notifikation, når der skal mere brænde i ovnen. På den måde kan man hele tiden optimere sin forbrænding. Det sparer penge og tid for brugeren, og når brændet udnyttes optimalt, skåner det samtidig miljøet. Du kan læse mere om app’en her. Hos iDeal Development glæder vi os over samarbejdet med Aduro A/S og den løsning som vi i fællesskab har skabt og som netop nu bliver rullet ud i Europa.

 

Det er ikke første gang, at iDeal Development er nomineret ved den førende prisuddeling for apps. Tidligere hed arrangementet Danish App Awards, men nu er den fusioneret med Danish Internet Awards. I 2012 vandt iDeal Development en Danish App Award for AutoUncle bilkort-app’en.

 

Vi krydser fingre for, at vi d. 22 april igen kan tage en pris hjem til kontoret.