Menu
nav

Hardware integration til apps

iDeal Development er eksperter i hardware integration til apps. Det vil sige, at vi kan få et fysisk produkt til at kommunikere med en app.

Forestil dig, at du via din telefon kunne holde styr på, hvornår det var tid til at fylde mere brænde i brændeovnen, og at din telefon kunne fortælle dig, hvordan du fik det optimale ud af dit brænde.

 

Eller at du kunne tænde for gulvvarmen, inden du kørte hjem, så der var lunt, når du trådte ind af døren, men at du ikke behøvede at have varmen tændt i løbet af dagen.

Det kan alt sammen lade sig gøre med de apps, som iDeal Development har udviklet til at kommunikere med henholdsvis Aduro brændeovne og Nuheat’s gulvvarme-termostater.

 

Med et klik kan du se, hvor varmt der er i ovnen, og hvornår der skal mere brænde på. Med Nuheat’s gulvvarme-termostater kan du overvåge energiforbruget og programmere dine termostater flere dage frem.

 

Hvis du har et projekt, som kalder på hardware integration til apps, så er iDeal Development den rette partner til at køre projektet i mål. Vi har erfaringen, og vi kan levere apps til alle markedets platforme.

 

Kun fantasien sætter grænser

 

Vi bevæger os mod en verden, hvor det meste kan fjernstyres fra en telefon. Derfor er det også kun fantasien der sætter grænser for hvilke produkter der egner sig til hardware integration til apps. Det kan være alt fra køkkenmaskiner, lamper og havevanding til fjernsynet på børneværelset.

 

Hvis du har et produkt, som du kunne tænke dig blev integreret med en app, må du endelig kontakte os til en snak om hardware integration til apps.

Det meste kan lade sig gøre, og hardware integration til apps er et oplagt sted, hvor du kan overhale dine konkurrenter.

 

Vi har erfaringen, og sammen kan vi kørt dit projekt i mål, så du kan blive markedsledende, når det gælder hardware integration med apps.

 

iDeal Development er i stand til at levere hardware integration med apps til alle platforme på mobil- og tablet-markedet.

Aduro Smart Response

Aduro Smart Response

Aduro-app'en spiller sammen med din Aduro-brændeovn. Med app'en kan du bl.a. se, hvornår der skal mere brænde på, få tips til hvordan du får mest ud af dit brænde.

Nuheat

Nuheat gulvvarme fjernstyring

Forestil dig, at du kan tænde din gulvvarme på vej hjem fra ferie, så huset er lunt, når du træder ind, men du ikke har spildt energi på at varme op, mens du var væk.

AppyDays

AppyDays

AppyDays app'en var integreret med iBeacons via Bluetooth, og man kunne derfor bruge sin smartphone til at gå på beacon-skattejagt.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!