Menu
nav

Apple Watch i Danmark

Så er Apples verdensnyhed på hylderne i Danmark. Skynd dig, hvis du vil være med i første kuld af apps til det nye Apple Watch i Danmark.

Det var en kæmpe nyhed, da Apple løftede sløret for deres Apple Watch, og nu er det eksklusive smartwatch landet i de danske butikker. Det nye Apple Watch åbner en masse nye døre, når det kommer til at udvikle apps. Hos iDeal Development glæder vi os til at arbejde mere på den nye platform, og vi har allerede vores første Apple Watch apps færdige.

 

Med den trykfølsomme skærm og de mange sensorere spår vi, at Apple Watch bliver Apples hidtil mest personlige produkt, og at uret får en helt central plads i brugernes liv. Det er endnu en god grund til at overveje, om du skal have en app, der fungerer på Apple Watch. Det gælder om at være med, når teknologien springer fra lommen til håndleddet.

Forlængelse af iPhone

Det er ideen, at Apple Watch kommer til at fungere som en forlængelse af din iPhone. Du kan besvare opkald, beskeder og mails på dit håndled, og du kan hurtigt få et overblik over dit kalorieforbrug eller de næste poster i din kalender.

Det vil altså sige, at hvis du allerede nu har en app, hvor dine brugere har brug for hurtig information, er det oplagt, at du kontakter os, og vi får lavet en Apple Watch app til det helt rigtige formål.

 

Som nævnt har vi hos iDeal Development allerede haft fornøjelsen af at arbejde med det nye Apple Watch, og vi er blandt de skarpeste app udviklere i Danmark. Hvis du har et app projekt, som du skal have udviklet, må du endelig skrive til os herunder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for at få en afklaring omkring projektet.

ShortsVejr Apple Watch-app

Shorts Vejr

Skal du have shorts på? Med vores Apple Watch app kan du hurtigt få styr på det. App'en bruger din placering og vurderer ud fra vejrudsigten, om det er Shorts Vejr eller ej.

Apple Watch integration med iPhone

Samspil med iPhone

Du får et fantastisk samspil mellem iPhone og Apple Watch. Styr dit Apple Watch fra din iPhone, og få de nødvendige informationer fra din iPhone direkte på dit håndled.

Apple Watch App Store

App Store

Alle de nye Apple Watch apps kommer til at leve i App Storen, som du kender det fra iPhone og iPad-apps.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!