Menu
nav

Apple Watch – Kom tættere på brugerne end nogensinde

23. Feb 2015

Apples nye genistreg Apple Watch er snart på vej i hænderne på brugerne, og hos iDeal Development kan vi slet ikke vente med at komme i gang med den nye platform.

 

Apple er på vej til at tage springet fra din lomme til dit håndled. I løbet af foråret ventes det, at Apple Watch kommer til Danmark, og med det nye medlem i Apple-familien kan du blandt andet modtage opkald, svare mails og holde styr på dine løbeture. Direkte fra dit håndled.

 

Hos iDeal Development ser vi meget frem til, at Apple Watch rammer markedet, og det gør vi, fordi vi ser utroligt mange muligheder for at lave spændende, innovative og intuitive apps til Apple Watch. Der er allerede nu lagt op til, at Apple Watch kommer til at spille fantastisk godt sammen med din iPhone, og derfor vil man også kunne få eksisterende iPhone apps til at sende information til et Apple Watch.

 

Personligt som aldrig før

Vi glæder os til de mange spændende projekter, som kan udfoldes på Apple Watch, og hvis du er interesseret i at få udviklet en app til Apple Watch, må du endelig tage kontakt til os. Allerede nu er det kendt, at Apple Watch kommer i tre forskellige udgaver, som kan gøres endnu mere personlige med forskellige urremme og materialer. Apple siger selv, at Apple Watch er deres hidtil mest personlige produkt.

 

Hos iDeal Development ser vi Apple Watch som en perfekt mulighed for at komme endnu tættere på brugerne. Med urets placering om håndleddet på brugeren, spår vi, at Apple Watch bliver en endnu større del af folks hverdag, end vi kender det med iPhones i dag.

Hvis du og din virksomhed får lavet en app hos iDeal Development, har I chancen for at være med i det første kuld af apps til Apple Watch, og derfor har I også chancen for at få en helt særlig plads i hjerterne på jeres brugere.

 

Alt er muligt
Apple Watch er udstyret med et væld af sensorer og gadgets, der gør, at det stort set kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke apps der kan laves. Det kan være, at du allerede har en iPhone app, som du gerne vil have til at spille sammen med Apple Watch, eller måske har du en idé til en app, der passer perfekt til den lille skærm på håndleddet. Hvis du vil læse mere om, hvad Apple Watch kan, så klik her.

 

 

Hos iDeal Development har vi ekspertisen til at køre dit projekt i hus. Apple har allerede skudt produktionen af apps i gang, så hvis du skynder dig at kontakte os, kan vi gå i gang med det samme. Du kan skrive dig op her, så kontakter vi dig.