Menu
nav

Cases

YIP – Guess the secret

YIP – Guess the secret

Kunde

Platform

YIP

iPhone

Gæt hemmeligheden for at se dine venners beskeder. Er dine venner værdige til at kende dine hemmeligheder?

Med YIP – Guess the secret kan du sende et billede eller en tekstbesked til dine venner, men de kan først se billedet, når de har gættet rigtigt på dit spørgsmål. De har kun 3 gæt og 60 sekunder før tiden løber ud, og beskeden er væk for evigt. Det er virkelig frustrerende at miste en hemmelig besked, så man skal tænke sig godt om. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at sende beskeder til den forkerte person, for det er kun rette vedkommende som vil være i stand til at gætte rigtigt.

Beskeder på en ny og sjov måde

Med YIP – Guess the secret bliver det endnu sjovere at kommunikere med dine venner. De skal gøre sig fortjent til at se dine hemmelige beskeder eller billeder-


Godt i gang!

‘YIP’ er utrolig nem at bruge. Alt du behøver er en iPhone og en Facebook konto og du vil være i stand til at sende og modtage hemmeligheder.

YIP secret

Hvad er din hemmelighed?

Du vælger selv, hvilket spørgsmål og svar der skal låse din besked op, inden du sender den til dine venner. Så ved du, at det kun er de værdige, der kan læse dine beskeder.

YIP tidsbegrænsning

Tænk dig godt om!

Du har kun tre gæt og 60 sekunder til at gætte rigtigt, så du skal virkelig tænke dig om. Husk, at hvis du gætter besked, er hemmeligheden tabt for evigt.

YIP Facebook

Tilføj dine Facebook-venner

YIP - Guess the secret er koblet op på Facebook, så det er super nemt at tilføje din Facebook-venner til YIP, så I kan komme i gang med at udveksle hemmeligheder.

Gæt hemmeligheden

Du har kun 60 sekunder og tre forsøg til at gætte hemmeligheden. Ellers er beskeden tabt for altid.

Tekst og billeder

Når du sender en hemmelig besked, kan det både være et billede og en tekst-besked.

Du bestemmer

Du vælger selv det spørgsmål og svar, der kan låse din besked op. Så er det kun dine værdige venner, der kan løse det.

Facebook-venner

YIP - Guess the secret er koblet op på Facebook, så du kan tilføje dine Facebook-venner, og så er du i gang med at sende hemmelige beskeder.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!