Menu
nav

Cases

United Shops

United Shops

Kunde

Platform

United Shops

Android, iPhone

United Shops er et spritnyt butikskoncept ved den tyske grænse. Bag konceptet gemmer sig gamle kendinge som Otto Duborg og Poetzsch Padborg. Ved at slå sig sammen under ét navn, kan grænsebutikkerne tilbyde et større udvalg, rabatter, de bedste tilbud og yde en ekstra god service.

 

Tilbudsjagt ved Grænsen

United Shops app’en er til de købelystne danskere som jagter gode tilbud ved grænsen. App’en er holdt i et friskt design, som udfordrer standarden indenfor app design, med en innovativ custom menu. Kort sagt er app’en et digitalt grænsehandel katalog, der gør dit grænsehandel-indkøb mere overskueligt med en samlet tilbudsavis, en indkøbsliste, kørselsvejledning til butikkerne og vouchers. Dette kombineret med en digital eksporterklæring gør det langt mere effektivt at handle og gå på tilbudsjagt ved grænsen.

Turn Key solution

iDeal Development har stået for alt lige fra rådgivning, design og udvikling af app’en til både iPhone og Android smartphones. Dette har resulteret i en super lækker og innovativ app med følgende funktioner/features:
· Èn samlet tilbudsavis:
Swipe igennem den samlede tilbudsavis fra bl.a. Otto Duborg, Poetzsch m.fl. Tab på varen og tilføj den til din indkøbsliste.
· Hold styr på dit indkøb:
I indkøbslisten får du overblikket over hvilke butikker du skal handle i og den samlede pris. Kryds af undervejs, så du sikrer at få alle de skarpe tilbud med hjem.
· Vouchers:
Modtag rabatkuponer, som kan indløses direkte i butikkerne.
· Find rundt til butikkerne:
Få kørselsvejledning direkte til butikkerne og se åbningstiderne.
· Udfyld eksporterklæring inden du står i butikken:
Udfyld eksporterklæringen direkte på mobilen inden du står i butikken. Du skal blot fremvise en QR-kode ved kassen. App’en husker dine oplysninger til næste gang du handler i United Shops.

 

Tilføj varer til indkøbsliste

Tilføj varer til indkøbsliste

Vi har gjort det nemt for brugeren at udvælge de varer der skal handles ind. Tryk blot på varen i kataloget og den tilføjes i indkøbs- listen.

En bedre indkøbsoplevese

En bedre indkøbsoplevese

Find de aktuelle tilbud, voucher, indkøbsliste, kørselsvejledning til butikkerne og ikke mindst en digital udgave af eksport- erklæringen.

Udfyld erklæringsskema på forhånd

Udfyld erklæringsskema på forhånd

Brug kontaktinformationer lageret i mobilen til at udfylde erklæringen. Det er hurtigt og nemt, og forbedrer indkøbsoplevelsen.

Velkommen til United Shops

United Shops er et spritnyt butikskoncept ved den tyske grænse

Menu oversigt

Overblik over app'ens menu og indhold

Tilbudskatalog

Bladr igennem alle tilbudene fra de enkelte butikker

Gavevoucher

Indløs din voucher når du står i butikken

Indkøbsliste

Kryds varerne af i indkøbslisten

Eksporterklæring

Erklæringen kan udfyldes på forhånd

Find butikkerne

Find butikkerne på kortet og anvendt kørselsvejledning

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!