Menu
nav

Cases

Tall Ships Races 2014

Tall Ships Races 2014

Kunde

Platform

Tall Ships Races 2014 - Esbjerg

Android, iPhone, iPad

Esbjerg Kommune kontaktede os med henblik på at designe og udvikle den lækreste app til verdens største sejlskibsregatta The Tall Ships Races 2014 i Esbjerg. Der var fokus på at give deltagere information om skibene og om alle aktiviteterne på havnen og i Esbjerg by, som de havde brug for, lige ved hånden, når de gæstede arrangementet d. 2.-5. august 2014.

 

Digital guide til eventet
Esbjerg Kommune har gjort en stor indsats for, at app’en blev omdrejningspunktet for guiden til eventet og i stedet for at bruge en masse krudt på trykte programmer, er et program over aktuelle aktiviteter med indikatorer tilføjet direkte i Tall Ships Esbjerg app’en.

Da der var mere end 500.000 besøgende til arrangementet er der lagt vægt på, at app’en kunne guide og hjælpe gæsterne rundt, både på havnen hvor alle skibene er placeret, men også rundt i Esbjerg bymidte, når der skulle findes restauranter/caféer, overnatnings- og parkeringsmuligheder, toiletter osv. Der kan derfor nemt filtreres på, hvad man har interesse for, og på den måde søge efter de ting man ønsker at finde.

 

Kort og information lige ved hånden

Kortet, som hurtigt giver et overskueligt overblik over hvor hvert skib er placeret på havnen i Esbjerg, er naturligvis en væsentlig del af app’en. Efter man havde nydt skibene, kunne man nemt spadsere rundt i Esbjerg midtby med kortet ved hånden, og finde hyggelige spise- og gå-i-byen steder.

Under eventet ankom mere end 100 skibe fra overalt i verden og i alt ca. 2.000 besætningsmedlemmer. For at give disse rejsende gæster en ekstra god oplevelse, er der lavet et VIP område, som kan åbnes op via et scanner-modul i app’en. Crews fra alle skibe fik adgang til ekstra arrangementer, efter de havde låst VIP-området op med en unik QR-kode.

 

Mere end 12.000 downloads af app’en
På de få dage, hvor Tall Ships Races 2014 satte alle sejl til ved den festlige begivenhed, havde mere end 12.000 downloadet app’en til deres iPhone, iPad eller Android smartphone. App’en er tilgængelig på disse enheder på såvel dansk som engelsk, og telefonen vælger selv sprog, afhængigt af om man har en dansk eller udenlandsk telefon.

 

App’en har fået super gode anmeldelser, fordi den gjorde Tall Ships Races 2014 endnu mere sjovt og spændende. Selvom eventet er slut, kan app’en stadig downloades, så man f.eks. kan nørde med informationer om de forskellige skibes størrelse og historie.

Tall Ships Races 2014 program

Hvad sker der lige nu?

Programmet er lige ved hånden og åbner som det første i app'en. En indikator viser hvad der sker lige nu.

Tall Ships Races 2014 info om skibe

Få overblik og info om skibene

Der kan nørdes med oplysninger om de enkelte skibe, alt fra højde, længde, besætningsmedlemmer, historie osv.

Tall Ships Races 2014 kort

Find rundt på havnen

Find skibene på havnen, spisesteder når sulten melder sig, parkering til bilen, transport og andre nyttige steder i Esbjerg.

Program

Få et hurtigt overblik over hvornår de forskellige aktiviteter foregår med det integrerede program.

Information om aktiviteter

Find information om de enkelte aktiviteter.

Kort over Esbjerg

Ved hjælp af kortet kan du finde vej til de nærmeste spisesteder, parkeringspladser, skibe og andre nyttige ting.

Oversigt over skibe

I app'en er der en nem og overskuelig oversigt liste der viser alle de deltagende skibe.

Detaljer om de forskellige skibe

Du kan læse detaljer om alle skibene eksempelvis højde, antal besætningsmedlemmer, historie osv.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!