Menu
nav

iDeal Apps

ScanID

ScanID

Kunde

Platform

iDeal projekt

iPhone

Med ScanID har du altid dit nøglekort ved hånden, når du skal bruge det. Nu er det slut med at fumle med papir, når du skal bruge en kode.

Har du prøvet at skulle indtaste en kode fra dit nøglekort, for så at komme i tanke om, at kortet ligger hjemme i skuffen? Det er slut, hvis du bruger ScanID. Med ScanID-app’en kan du scanne dit nøglekort, og så kan din telefon finde nøglen til dig, når du har brug for den.

 

ScanID kan opbevare alle dine nøglekort, og det kræver ikke mere end to hurtige fotos, så er dit nøglekort gemt. Du kan naturligvis indstille en PIN-kode til ScanID, som skal indtastes, før man kan få udleveret en kode.

Sikkerheden i top

Når du scanner dit nøglekort, bliver det opbevaret krypteret på telefonen. Det betyder, at ingen af dine koder bliver sendt til nogen, og at de heller ikke ligger i Skyen. Skulle du miste din telefon, sikrer din PIN-kode til ScanID at ingen kan få adgang til dine nøgler.

 

Finder nøglen for dig

ScanID finder automatisk den rigtige nøgle til dig. Du skal blot indtaste den 4-cifrede kode, så finder app’en den nøgle der passer.

Alle dine nøglekort kort på ét sted

Når du får et nyt nøglekort, scanner du det bare ind i ScanID, også selvom der stadig er koder tilbage på det gamle. Så holder ScanID styr på, hvilken kode du skal bruge.

Nemmere at finde nøglen

Med ScanID slipper du for at lede efter den rigtige nøgle. Du skal bare taste den 4-cifrede kode, og så sørger app’en for at finde den rigtige nøgle. Nemmere kan det ikke være.

Adgang med PIN

Du vælger selv en PIN-kode til ScanID, som sikrer, at det kun er dig, der kan få adgang til nøglerne, selv hvis du mister din telefon.

Overskuelig og enkel

ScanID er som et nøglekort burde være - Nemt og overskueligt. Designet er enkelt, brugervenligt og hurtigt.

ScanID finder den rigtige nøgle

Når du skal bruge en nøgle, indtaster du den 4-cifrede kode, så finder app’en den rigtige nøgle.

Plads til alle dine nøglekort

Hvis du har flere nøglekort er ScanID helt sikkert noget for dig. Den finder automatisk den rigtige kode på tværs af dine kort.

Alt er beskyttet med kode

Når du vil have adgang til dine nøgler, skal du indtaste en PIN-kode, som du selv vælger. Så er du sikker på, at det kun er dig, der kan få adgang.

Nemt at scanne

ScanID bruger kameraet i din telefon, og du får udførlig vejledning til at scanne dit nøglekort. Når du har taget de to billeder, er dine nøgler klar til brug.

To fotos og du er klar

ScanID analyserer dine billeder af nøglekortet, og efter en kort ventetid er du klar til en nemmere måde at få dine nøgler på.

Se din nøgle

ScanID kan vise dig den rigtige nøgle, når du indtaster den 4-cifrede kode.

Sikkerhed og kryptering

I ScanID app’en kan du læse mere om, hvordan dine nøgler bliver krypteret. Derudover kan du også skifte din PIN-kode eller slå den helt fra.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!