Menu
nav

iDeal Apps

Partify

Partify

Kunde

Platform

iDeal projekt

iPhone

Slut med musik-diktatur til fester! Med Partify-app’en kan alle dine gæster være med til at vælge musikken til din næste fest.

Har du været til en fest, hvor der var én person, der styrede musikken, og han bare ikke gad spille den nye med Medina? Den tid er forbi nu. Hvis du bruger Partify-app’en til din næste fest, kan dine gæster vælge sange til playlisten fra deres egen telefon, og gæsterne kan stemme på sangene i playlisten, så de mest populære sange ryger foran i køen.

Partify er forbundet med Spotify, og du kan søge i deres enorme musik-bibliotek, så der er garanti for, at der er noget for enhver smag.

Start din egen fest

Hvis du holder festen, starter du din fest på Partify, og så kan du invitere gæsterne til at vælge sange ved at give dem koden.

 

Søg på Spotify

Partify er integreret med Spotify, så din fest har et kæmpe musik-bibliotek til rådighed. Hvis I har hørt playlisten færdig, starter Partify listen forfra, så festen aldrig dør.

Partify playliste

Opret playliste

Når du opretter din fest-playliste, får du en unik kode, som sikrer, at det kun er dig og dine gæster, der kan tilføje musik til køen og stemme på sange.

Partify Spotify

Vælg sange fra Spotify

Har du kun din power-løbe-playliste på din telefon? Det er ikke et problem, for Partify kører på Spotify, så du har altid læssevis af festmusik ved hånden.

Partify like sange

Like sange og få dem frem i køen

Hvis dit favoritnummer ligger langt nede i køen, kan du stemme på nummeret, og på den måde vil de populære numre blive spillet hurtigere.

Så starter festen

Med Partify kan dine gæster være med til at bestemme musikken til din næste fest

Lækkert overblik

På playliste-oversigten får du et lækkert overblik over de sange, der ligger i playlisten. Du kan også give dine favoritsange et like, så de ryger foran i køen.

Søg på Spotify

Har du en idé til det helt perfekte nummer til festen? Så kan du finde det ved at søge på Spotify og tilføje sangen til playlisten med et enkelt tryk.

Log ind på Spotify

Når du starter din fest, logger du ind med din Spotify-konto, og så åbner en verden af musik sig for dig og dine gæster.

Hold styr på festen

Hvis du holder festen, har du selvfølgelig også muligheden for at tilføje numre til playlisten. Har I festet så længe, at I skal videre til et nyt sted, kan du også stoppe fest-playlisten.

Skab din egen fest

Når du er i festhumør, trykker på på “Create Party”, logger ind og sætter din enhed til højtalerne. Så er du klar til at feste.

Inviter dine venner

Dine gæster behøver ikke have en Spotify-konto for at vælge musik. De skal bare indtaste en kode, og så er de en del af din fest.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!