Menu
nav

Cases

KR

KR

Kunde

Platform

KR Hospitalsudstyr A/S er en veldrevet produktionsvirksomhed, som leverer solide hospitalssenge og andet udstyr til sygehuse og plejehjem i Danmark og andre nordiske lande. KR fokuserer på at være en seriøs leverandør af kvalitetsprodukter, men for at innovere branchen og styrke et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder, indfører KR nu en iPad app.

 

Skræddersyet iDeal Sales App

KR sales app er en skræddersyet version af iDeal Sales App’en, som sætter fokus på, at salget skal være en leg. KR app’en er designet og udviklet til at give sælgeren det optimale salgsværktøj, hvor alt digitalt marketingmateriale er samlet på ét sted, og holdes opdateret af KR selv via et brugervenligt iDeal Backend System (redigeringssystem). App’en detekterer automatisk nyt indhold og indlæser dette når der er netværk, men fungerer 100 % offline, og sikrer på den måde, at alle sælgere er up-to-date, når de er på kundebesøg eller messer.

 

App’en er bygget op omkring to intuitive drejehjul, hvor alt marketingsmateriale er tilgængeligt, f.eks.:
· Billeder
· Videoer
· Brochurer (PDF)
· Manualer (PDF)
· Prislister (PDF)
· Power point præsentationer (PDF)

Desuden kan der filtreres på de enkelte produkter for at gøre det endnu lettere, at finde det relevante materiale.

 

KR iPad app’en holder i øvrigt styr på alle salgsemner, idet alle leads samles ét sted, så der nemt kan følges op på salget efterfølgende. Mens sælgeren holder møde med kunden, kan han nemt og hurtigt sende relevant materiale til kundens email via app’en. Med et kabel kan iPad’en tilsluttes en projektor, og derved fungerer salgs app’en også som det ideelle præsentationsværktøj til et større publikum.

Corporate app til sælgere
KR iPad app’en er en corporate app løsning til sælgere, marketingafdeling, agenter og kunder. KR iPad app er udviklet til primært intern brug, men findes også på App Store, hvor app’en kan bruges med en kode, som udleveres af KR. Denne løsning er valgt for at app’en både er sælgernes bedste ven på farten og eksisterende og potentielle kunders mulighed for at se produkterne.

 

Effektivt salgsværktøj
KR iPad app’en er bygget op omkring iDeal Sales App, som er et effektivt salgsværktøj, der tilpasses helt til den enkelte virksomheds behov og visuelle identitet.

Det væsentligste ved løsningen er, at app’en fungerer som et samlet udgangspunkt for alle sælgere og marketingpersonalet i virksomheden. Ved at bruge en iPad app til salgsmøder og præsentationer fremhæves produkter på spændende måde, som giver kunderne lyst til at interagere, samtidig med at det signalerer kvalitet og professionalisme. Derudover kan virksomheden skære betydeligt ned på trykt salgsmateriale og i stedet fokusere på, at samle alt materiale digitalt og holde app’en opdateret ét sted.

 

Opdatering af app’en klares nemt af virksomheden selv, men iDeal Development tilbyder en serviceaftale, som indeholder opgradering til nyere iOS-versioner, adgang til analysedata om antal downloads (hvis app’en er tilgængelig på App Store) og hosting af data.

 

Mere info

Er du også interesseret i en skræddersyet iPad app, som giver jeres virksomhed den absolut bedste salgsperformance på markedet, kan du se mere på www.salesapp.dk eller kontakte iDeal Development. Ring på +45 3064 5151 eller skriv til info@idealdev.dk.

 

Samlet digital produktkatalog

Samlet digital produktkatalog

iDeal Sales App fremhæver produkter på en flot og intuitiv måde og sikrer, at sælgeren altid har opdateret materiale ved hånden.

Hent app og brug offline

Hent app og brug offline

Når app’en først er hentet ned på iPad’en er alt materiale tilgængeligt. Det sikrer, at materialet altid er opdateret uanset, hvor sælgeren befinder sig.

Tilpasset design og unikke ikoner

Tilpasset visuel identitet

Jeres sælgere får et stærkt visuelt værktøj, som kunderne får lyst til at interagere med under en præsentation.

Produktområder

Områderne hentes ned og er tilgængelige offline. Sælgeren er hermed ikke afhængig af netværk når man er på farten.

Medie- og produkthjul

I mediehjulet kan du bl.a. finde galleri, præsentationer, videoer, manualer, PR mm.

Intuitiv menu

Vælg et medie og et produkt for at se den rette information.

Produktinformation

En nem oversigt over indhold og produktinformation.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!