Menu
nav

Cases

Kosan Crisplant

Kosan Crisplant

Kunde

Platform

Kosan Crisplant er en verdensomspændende virksomhed, der bl.a. fylder og vedligeholder liquid petroluem gasflasker og leverer komponenter og services til gasindustrien.

Kosan Crisplant tilbyder outstanding system løsninger, herunder fyldning af LP gasflasker, der opfylder alle sikkerhedsstandarder og kundernes behov til kvalitet, hvilket er til gavn for både kunder, ansatte og andre interessenter.

Visionen for Kosan Crisplant er at være verdens mest innovative virksomhed idenfor liquid petroleum gasindustrien, og netop derfor investerer de i en app, der kan sikre at produktionen lever op til bestemte krav.

 

Kosan Crisplant monitoring app
Kosan Crisplant monitoring app er en intern iPad app, udviklet specifikt til at overvåge fyldningen af LP gasflasker.
App’en er ikke tilgængelig i App Store, da det er en intern enterprise løsning, der giver ledelsen på et produktionssted real-time data coverage, så man hurtigt kan danne sig et overblik over produktionsflowet via grafer mm.

En af Kosan Crisplant’s værdier er ”quality via simplification”, hvilket har været i fokus, da vi designede og udviklede app’en med følgende funktioner:
· Kort, der giver overblik over alle produktionssteder
· Overvågning/monitorering af fyldningen af gasflasker
· Filtrering pr. dag, eller uge, hvor produktionsflowet vises hhv. pr. time eller pr. dag
· Grafisk visning af produktionens status, samt data om antal fyldte gasflasker i forhold til det estimerede/forventede på det givne produktionssted og -tidspunkt
· Advarsler i form af en rød prik nederst i skærmen, hvis noget er galt og produktionsflowet kan forbedres.

 

Kosan Crisplant’s produktion sender data til en server, hvorefter monitoring app’en omsætter disse data til grafer og dermed fungerer som et visuelt værktøj til overvågning af produktionsflowet.

Launcing screen

Kosan Crisplant app - Overvågning af produktionsflow.

Produktionsflow

Grafisk visning af produktionens status, samt data om antal fyldte gasflasker i forhold til det estimerede/forventede på det givne produktionssted og -tidspunkt.

Kort over produktionsteder

Kort, der giver overblik over alle produktionssteder og viser status på produktionsflowet.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!