Menu
nav

iDeal Apps

iDeal Sales App

iDeal Sales App

Kunde

Platform

Sales app’en samler alt salgsmateriale ét sted og effektiviserer salgsarbejde.

Med iDeal Sales App på iPad giver du dine sælgere dine kraftfuldt værktøj i hænderne, som gør deres job nemmere, og som kan være med til at booste jeres salg.

Det er tanken, at iDeal Sales app på iPad skal bruges til salgsmøder og præsentationer. iDeal Sales App fremhæver jeres produkter på en flot og intuitiv måde og sikrer, at sælgeren altid har opdateret materiale ved hånden. Jeres sælgere får et stærkt visuelt værktøj, som kunderne får lyst til at interagere med under en præsentation.

 

Sælgerens bedste ven

Alt materiale uploades af virksomheden selv via iDeal Backend System (CMS) og leveres automatisk til app’en. Simpelt.

Når app’en først er hentet ned på iPad’en er alt materiale tilgængeligt. Det sikrer, at materialet altid er opdateret uanset, hvor sælgeren befinder sig – også uden netværksforbindelse.
Med en skræddersyet iPad app får jeres virksomhed den absolut bedste performance på markedet.

 

Hold styr på potentielle kunder

iDeal Sales App holder styr på alle salgsemner. Imens sælger holder møde med kunden, kan han nemt sende relevant materiale til kundens email via app’en.
App’en samler alle leads ét sted, så sælger nemt kan følge op på salget efterfølgende.

 

Det væsentlige ved løsningen er, at virksomheden kan skære ned på trykt salgs- og marketingmateriale og i stedet fokusere på, at samle alt materiale digitalt og holde app’en opdateret ét sted.

 

Alle sælgere kan derved have en iPad til rådighed og udnytte dette til messer, enkelt møder eller ved større præsentationer. App’en fungerer som samlet udgangspunkt for alle sælgere og marketingpersonalet i virksomheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!