Menu
nav

iDeal Apps

iDeal Paint

iDeal Paint

Platform

iPhone, iPad

Hvem er Mormor?

 

Den Aarhus-baserede billedkunstner og streetartist Mormor, alias Kristian Bruun Djurhuus, er kendt for sine sjove, finurlige og fornøjelige sort/hvid tegninger, der er detaljeorienterede og sirligt udført. Der er humor og livsglæde i hans værker, og man kan opleve en barnlig genkendelsens glæde ved at se de mennesketyper han portrætterer, f.eks. hipsteren, hippien, den tykke amerikanske turist og lommetyven.

 

Mormor har med sin detaljerigdom og fantasi sat sit fingeraftryk mange steder i Danmark. Både i form af vægmalerier på bl.a. Køge Kunstmuseum, Teatret Svalegangen, biografen Øst For Paradis, og udstillinger på f.eks. Kunstmueet ARoS og Lunchmoney Gallery.

 

Mormor håber at hans kunst kan skabe positive forandringer og glæde, og netop derfor mener han, at en malebog eller male-app også kan være et kunstværk.

Farvelæg Mormors kunstværker!

 

Med iDeal Paint HD kan du farvelægge Mormors kunstværker. App’en er en virtuel malebog lavet i et samarbejde mellem iDeal Development og Mormor. Det er den første malebog Mormor har tegnet, men i stedet for at udkomme på papir, udviklede vi en digital form, nemlig en malebogs-app. Motiverne i malebogen er Mormors, og de farver man kan vælge imellem, har han selv nøje udvalgt til hvert enkelt værk, men man sætter dem sammen, som man har lyst til – præcis som i en traditionel malebog. I denne malebogs-app løber du dog aldrig tør for tegninger du kan farvelægge, for du kan altid starte forfra og afprøve dine kunstneriske evner med nye farvekombinationer.

 

Når du er færdig med at farvelægge Mormors kunstværker, kan du:
* Dele dem med familie og venner på Facebook eller Twitter,
* Sende dem i en email eller
* Gemme dem direkte i din iPhone eller iPad’s fotoalbum

 

App’en er udviklet så den indbyder til interaktion for både store og små. Et simpelt, virtuelt design gør det nemt for både børn og barnlige sjæle at finde funktionerne, så man hurtigt kan komme igang med at farvelægge. Ved hjælp af små drejehjul i hjørnerne vælges de forskellige tegneværktøjer og farver.

 

App’en fås til både iPad og iPhone. Denne video demonstrerer funktionerne i malebogs-app’en og viser processen med at udvikle den.

android mockup android mockup

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!