Menu
nav

Cases

DGI Trænerguiden

DGI Trænerguiden

Kunde

Platform

DGI

Android, iPhone

Det skal være nemmere at være træner. Derfor indeholder DGI Trænerguiden app'en gratis øvelser og inspiration til trænere.

DGI arbejder ud fra en vision om, at det skal være nemmere at være træner, og derfor giver app’en adgang til inspiration og praktiske øvelser, der gør det let at planlægge en lærerig og udviklende træning. App’en er tiltænkt som et værktøj til både nye og rutinerede trænere indenfor idrætterne fodbold, håndbold, badminton og gymnastik.

DGI Trænerguiden app er designet og udviklet til både iPhone, Android og iPad.

 

Tag app’en med på træningsbanen

Du kan tage øvelserne og træningslektionerne med på træningsbanen. Når træningen er i gang, kan du afspille lektioner på banen – stopuret på app’en tikker, så du hele tiden kan følge med i, hvor lang tid der resterer af en øvelse og træningstiden. Lektionerne kan også sendes til din hjælpetræner på sms eller mail.

 

Stort bibliotek

DGI Trænerguiden app’en indeholder gratis øvelser og inspiration til trænere indenfor fodbold, håndbold, badminton og gymnastik.

Du kan finde mere end 300 fodboldøvelser i øvelsesbanken inden for bl.a.:

Opvarmning, Balance og motorik, Sammenspil, Indendørs træning, Teknisk træning og Målmandstræning.

Planlæg træningen

Øvelserne er detaljeret beskrevet, og for hver øvelse er det angivet, hvor lang tid den tager, og hvilken aldersgruppe den passer til.

Inden træning kan du sammensætte øvelserne og på den måde planlægge forskellige træningslektioner. Herefter kan du lægge dem i kalenderen, så du husker hvilke øvelser der skal gennemføres på træningsdagen.

 

Disse kategorier kan man også bruge til at søge med, så det er nemt at finde de øvelser, der er relevante for den enkelte træning.

De andre sportsgrene er også velrepræsenterede med mange brugbare og innovative træningsøvelser.

 

“I DGI er vi glade for at arbejde sammen med iDeal Development. De er professionelle perfektionister, der sætter alt ind på at få løst opgaven. Og så er de herlige drenge at arbejde sammen med.”
-DGI

android mockup

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!