Menu
nav

Cases

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Kunde

Den Blå Planet – Danmark’s akvarium

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med syv mio. liter vand og mere end 20.000 dyr.

Vandet er fyldt med mysterier og utallige dyre- og plantearter, men med Den Blå Planet app’en kommer du med dybt ned under overfladen til fiskenes verden. Med app’en bliver du klogere på havets forunderlige verden og får en sjov og lærerig oplevelse.

Bliv guidet af Hammerhajen Hik

Den venlige og snakkesaglige hammerhaj Hik er fuld af overraskelser og står parat som din personlige guide i akvariet. Under dit besøg på Den Blå Planet kan du scanne de opsatte koder med app’en, så Hammerhajen Hik kommer frem med opgaver og sjov.

På den guidede tur møder du nogle af Hik’s bedste venner, og du skal løbe om kap med en sild. Du kan også se om dine tænder ligner dem den sydamerikanske piratfisk har og bruge hajernes elektriske sans.

Guiden er bygget op omkring børnespillet ”Gå i dybden”, og der er lagt vægt på et lækkert grafisk undervandsunivers med stor underholdningsværdi. Animationerne giver en fed fornemmere af vand-elementet og øger fun-faktoren.

Med Den Blå Planet app’en kan du også komme med ”Bag om akvariet” hjemme fra sofaen og møde bl.a. dyrepassere, biologer, forskere og arkitekter. I eksklusive videohistorier kan du komme helt tæt på deres arbejde i Danmarks største akvarium.

Dyk endnu længere ned – bliv Super Expert

Hvilket dyr har en syvende sans? Hvor klog er du på akvariets 20.000 dyr? Hvis du har mod på at dykke endnu dybere ned under over overfladen, giver Super Experten dig unikke baggrundsartikler, så både børn og voksne kan komme helt til bunds i dyreres levevis og adfærd. Bliv underholdt af sjove fortællinger og store, flotte billeder af de forunderlige fisk og dyr, der bor på Den Blå Planet. Hvis du downloader app’en før et besøg, kan du få familie, venner eller kæresten til at blive blå af misundelse over din ekspertviden.

Nyheder og info

Den Blå Planet app’en opdateres løbende med nye aktiviteter og de seneste nyheder om, hvad der sker i Danmarks største akvarium. Så følg med og få nogle unikke oplevelser med Den Blå Planet.

Derudover kan du få praktiske informationer om bl.a. akvarieafdelingerne, mad, handicap adgang, hjertestarter og åbningstider, så du ved det du har behov for før, under og efter et besøg.

Den Blå Planet iPhone og Android app var normineret til Danish App Awards 2013 – dette både på design og teknologi. App’en er blevet downloadet mere end 58.000 gange i både App Store og Google Play.

Den Blå Planet hammerhaj hik

Sjove spil for børn

I børnespillet "Gå i dybden" bliver børnene guidet af hammerhajen Hik. Der er lagt vægt på et lækkert grafisk undervandsunivers med stor underholdningsværdi.

Den Blå Planet super expert

Fun facts om havets dyr

Hvilket dyr har en 7. sans? I Super Experten kan både børn og voksne komme helt til bunds i dyrenes levevis. Bliv underholdt af sjove fortællinger og flotte billeder.

Den Blå Planet information

Nem guide til praktisk info

Gør dig klar til et besøg på Den Blå Planet med info om bl.a. akvarieafdelingerne, mad, cykelrute dertil, handicap adgang, hjertestarter og åbningstider.

Overskuelig og sjov menu under vandet

Kom i undervangsstemning og få overblik med menuen.

Praktisk info

Find praktisk info om Den Blå Planet inden og under dit besøg.

Følg med i nyheder

Under nyheder kan du følge med i, hvad der sker i Danmarks største akvarium.

Bliv Superexpert

Super Experten tilbyder unikke baggrundsartikler om havets dyr.

Fun facts om havets dyr

Bliv underholdt af flotte billede og sjove fortællinger om de forunderlige dyr og fisk, der bor på Den Blå Planet.

Gå i dybden med hammerhajen Hik

Gå i dybden og bliv guidet af hammerhajen Hik. Scan QR koderne under dit besøg og få en masse sjov og spil.

Hold vejret

Hvor længe kan du holde vejret? Sjov og spil med hammerhajen Hik.

Løb om kap

Du skal løbe om kap med sild. Hvem er hurtigst?

Pudsefisken

Endnu et af de sjove spil som du får når du scanner QR-koderne i Den Blå Planet.

Pacu fisk

Ligner dine tænder dem den sydamerikanske piratfisk har?

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!