Menu
nav

Cases

Alle Tiders Karoline

Alle Tiders Karoline

Kunde

Platform

Karolines Køkken startede som testkøkken i 1962 i en lille kælder i Aarhus, og siden da har Karolines inspiration til madvaner og opskrifter været en del af mange danske hjem.

Kerneværdierne er stadig de samme

Der er rigtig meget der har ændret sig, siden de første opskrifter blev uddelt som løsblade, der kunne samles i en lille rød- og hvidternet mappe. Kernen i Karolines Køkken er dog stadig den samme, nemlig at hjælpe danskerne med at balancere den tid de har til rådighed med deres ønsker om gode smags- og måltidsoplevelser.

 

I dag et digitalt køkken

Nu er Karolines Køkken mest et digitalt køkken, der hver måned servicerer mere end en mio. danskere, ud fra princippet om at opskrifterne skal være nemme at forstå og gå til. Mange husker de populære Karolines Køkken kogebøger, og i anledningen af Karolines Køkkens 50 års jubilæum udgives bogen ”Alle Tiders Karoline”, som giver et tilbage blik på dansk madkultur i form af opskrifter og nostalgiske fortællinger. Bogen findes også som app til iPad, så du nemt kan tage alle de lækre klassikere med i køkkenet.

 

Nostalgisk kogebog til iPad

Karolines Køkkens store jubilæumskogebog til iPad indeholder masser af nye opskrifter og et udvalg af de mest populære gennem tiderne, nyfortolket af danske kokke og madelskere. Dette er krydret med en håndfuld historiske artikler og en stor portion nostalgi i form af fotos, citater og plakater af koen Karoline, tegnet af Grete Rich. Et must for Karoline-fans i alle aldre.

App’en er udviklet i et samarbejde med reklamebureauet Simpatico A/S – en løsning hvor Simpatico har stået for koncept og design og hvor iDeal Development har sørget for integration mellem systemer og implementering af løsningen til iPad.

Bygget op som en klassik kogebog

Alle Tiders Karoline app’en har fokus på detaljerne. Det er en digital udgave, som giver brugeren fornemmelsen af en klassisk kogebog, med fantastiske billeder af opskrifter, hurtig menu og søgefunktion, hvor der kan findes specifikke opskrifter. I oversigten findes artikler og afsnit/kategorier om f.eks.:

·  Mormorsupper
·  Sommerbær
·  Simreretter
·  3 retter til aften
·  Karoline-koen
·  Ren retro

 

Under de forskellige emner kan man lade sig inspirere og vælge mellem de enkelte opskrifter. Øverst kan der søges efter indholdet i app’en, hvis man ved, hvad man gerne vil finde en opskrift på.

 

Lækker bladre effekt

Vi har desuden integreret en lækker bladre effekt, der understøtter den nostalgiske og autentiske feeling i app’en.

Alle Tiders Karoline app’en er en platform, som løbende udvides og opdateres med flere opskrifter til nye og inspirerende retter. Alt sammen pakket ind i en lækker native app, med hurtig respons, som giver smag efter mere.

 

Nomineret til Danish App Awards 2013

Karolines Køkken, Simpatico og iDeal Development var alle nævnt i forbindelse med Danish App Awards 2013, hvor Alle Tiders Karoline iPad app’en var nomineret.

Alle tiders Karoline opskrifter

Oversigt over de lækre opskrifter og artikler

I oversigten findes artikler og afsnit, som f.eks. Mormorsupper, Sommerbær, Simreretter, 3 retter til aften m.fl.

Alletiders Karoline Nostalgisk look

Nostalgi integreret i app

App'en har et dejligt nostalgisk look, og på forsiden kan der vælges mellem forskellige kategorier der indeholder lækre og populære danske opskrifter gennem tiden.

Alletideres Karoline bladre-effekt

Bladr som i en bog!

Vi har integreret en lækker bladre-effekt, der understøtter den nostalgiske og autentiske feeling i app'en.

Jubilæumsbog som app

Jubilæumsbogen, der blev udgivet i sammenhæng med Karolines 50 års jubilæum er nu kommet som app.

Nostalgisk look

App'en er designet i Karolines originale farver og giver et nostalgisk feel.

Forside

På forsiden kan der vælges mellem forskellige kategorier, der indeholder lækre opskrifter og artikler om mad gennem tiden.

Inddelt i kapitler

App'en er ligesom bogen inddelt i kapitler. Her ses kategorien "Sommerbær og rabarber".

Oversigt

Overalt i app'en kan man tilgå en let overskuelig oversigt, som giver mulighed for at skifte mellem opskrifter, kapitler og artikler.

Opskriftside

Alle opskrifterne er lavet ud fra princippet at de skal være lette at forstå, derfor er der en overskuelig ingrediensliste og en god vejledning.

Lækker bladre-effekt

I app'en er der integreret en bladre-effekt, som understøtter det nostalgiske feel.

Eksempel på kapitelside

App'en er inddelt i kapitler ligesom bogen. Her ses kapitlet "3 retter til aften - og ro på".

Mange opskrifter

Opskrifterne er udstyrede med lækre billeder af retterne, som vækker appetitten.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!