Menu
nav

Cases

Agrocom

Agrocom

Kunde

Platform

Agrocom

iPad

Agrocom.dk leverer markedsnyheder, prisinformationer, analyser og konkrete handelsanbefalinger til virksomheder i landbruget og de agro relaterede markeder. Indholdet publiceres i form af indlæg som ”dagens update”, ”ugens update”, ”uge resumé” og små hurtige ”snapshots”. Emnerne spænder bredt om alt fra slagtesvin til hvedehøst og dollarkurser.

 

Fingeren på landbrugspulsen
Agrocom.dk har fingeren på landbrugspulsen, og revolutionerer derfor handelsrelateret information og rådgivning til landmænd, ved at lancere den bedste iPad app på området, som er skabt til den moderne landmands behov.

App’en indeholder en nyhedsoversigt, der sikrer et hurtigt og effektivt overblik over seneste børspriser og nyheder. Nyhederne vises med kategori og tid, mens breaking news fremhæves med roll-in, som man kender det fra f.eks. nyhedsudsendelser i tv.
Hvis en nyhed er særlig vigtig for agrobranchen kan den også modtages via push-notifikationer.

Up-to-date med markedsnyheder

Mange landmænd har specialiseret sig indenfor et specifikt interesseområde, og derfor kan man i app’en filtrere nyheder og analyser, for at holde sig up-to-date med markedsnyheder, kommentarer, analyser og anbefalinger på et eller flere af følgende interesseområder:

 

· Afgrøder (f.eks. hvede, byg, rapsfrø)
· Foderstoffer
· Animalsk (f.eks. svinekød, mælk, kyllinger, oksekød)
· Finans

 

Markedsnyheder og -analyser suppleres af tal og grafer, som kan forstørres, mens simple ikoner guider læseren. Dette giver mulighed for at gå i dybden og få en indgående viden om, hvad der rører sig i landbrugssektoren.

 

App’en er designet og udviklet af iDeal Development.

Agrocom Nyhedsoversigt

Nyhedsoversigt

App'en giver et hurtigt overblik over seneste børspriser og nyheder, der vises med kategori og tid. Breaking news er fremhævet i et klassisk roll-in.

Agrocom filtrer efter interesser

Filtrér efter interesser

Ofte har landmændende et interesseområde f.eks. afgrøder, og derfor kan man filltrere nyhederne og holde sig up to date på sine interesseområder.

Agrocom graf

Gå i dybden med tal og grafer

Under hver nyhed og kategori kan man få et indgående kendskab til analyser i tal og grafer. Artiklerne er inddelt i kapitler, graferne kan forstørres og simple ikoner understøtter indhold.

Nyhedsoverblik

Agrocom giver dig et godt overblik over nyheder, nyhederne er inddelt efter kategorier.

Filtrer dine nyheder

Filtrér nyhederne efter dine interesser, så du hurtigt kan se artikler om dit interesseområde.

Fordyb dig i artikler

Fordyb dig i artikler, tal og grafer under de forskellige artikler.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!