Menu
nav

Cases

Aduro Smart Response

Aduro Smart Response

Kunde

Platform

Aduro A/S

Android, iPhone

Aduro fyrer op for brugervenligheden. Med Aduro Smart Response får du det optimale ud af din brændeovn og dit brænde.

Hvis du har en Aduro brændeovn, kan du spare penge og værne om miljøet på samme tid, hvis du bruger Aduro Smart Response-app’en. Den nye app hjælper dig til at fyre optimalt, så du får mest muligt ud af dit brænde.

App’en fungerer ved hjælp af en bluetooth-sensor, der sender oplysninger fra din brændeovn til Aduro Smart Response-app’en. Her kan du blandt andet følge med i temperaturen i brændeovnen, og app’en giver dig råd om, hvornår du bør lægge mere brænde i ovnen for at opnå en optimal forbrænding.

 

iDeal Development har udviklet Aduro Smart Response til iPhone, og i app’en er der lagt stor vægt på brugervenlighed og overskuelighed. Aduro-boksen leverer en stor mængde data, som app’en præsenterer på en lækker måde for brugeren.

Tips og tricks

Udover at du med Aduro Smart Response kan sikre optimal forbrænding, og på den måde spare penge og skåne miljøet, er der også indbygget et væld af andre funktioner i app’en.

En af disse er tips til, hvordan du tjekker, om dit brænde er tørt nok, inden du fyrer med det. Samtidig kan du også udføre en skorstenstest med din Aduro Smart Response-app. Begge disse ting er også medvirkende til at sikre en optimal forbrænding.

 

App’en indeholder en log-funktion, hvor du kan se dine tidligere brændinger, og på den måde holde styr på, om du får det maksimale ud af dit brænde. På den grafiske oversigt kan du overvåge den aktuelle brænding, og du får en push-notifikation, hvis din brænding ikke er optimal. Samlet set giver Aduro Smart Response dig værktøjerne til at spare penge og beskytte miljøet på en utroligt nem og innovativ måde.

Aduro optimering

Opnå optimal forbrænding

App'en tracker din forbrænding og aktuelle temperatur via en bluetooth enhed på brændeovnen. En forbrænding i det gule eller røde felt kan optimeres.

Aduro tips

Få gode tips

Er mit brænde tørt nok? Er ovnen indstillet rigtigt? Hvordan får jeg mest ud af mit brænde? - Det er spørgsmål du kan få svar på under "Tips".

Aduro forbrænding

Overblik over alle forbrændinger

Find alle forbrændinger i "loggen" og følg med i om din forbrænding er blevet optimeret.

Oversigt

Få overblik over dit fyrs forbrænding med oversigten.

Tips og tricks

Her finder du tips og tricks, som kan hjælpe dig til en bedre og mere effektiv forbrænding.

Hvor tørt er dit brænde?

Tjek hvor tørt dit brænde er under tips.

Live forbrændingsfunktion

Følg med i hvor god din forbrænding er. En forbrænding i det gule og røde felt kan optimeres. Det live trackes via en bluetooth enhed.

Se tidligere forbrændinger

I loggen kan du se alle dine tidligere forbrændinger.

Indstillinger

Under indstillinger kan du bl.a. slå notifikationer til og fra, rette på din skorstenskvalitet og meget andet.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!