Menu
nav

App udvikling København

iDeal Development er eksperter i app design og udvikling og har kunder og samarbejdspartnere over hele landet. Står Du med et konkret app projekt, så læs videre!

 

Vi løser alle opgaver indenfor app design & udvikling

 

Vi har designet og udviklet apps for flere kunder i København, herunder Den Blå Planet, Mastercard, Formuepleje mfl. og klarer hele processen fra konceptualisering, strategi, design, udvikling, test og udgivelse på alle platforme.

Vi elsker København, ligesom vi elsker apps! Vi tager derfor gerne et opstartsmøde på den anden side af broen. Alternativ er I meget velkomne på vores kontor i Borggade 1,1. Aarhus C.

 

Vi lytter altid

 

Med udgangspunkt i kundens behov og ønsker, sørger iDeal Development for at tage et konkret app projekt fra idé til færdig app. Dette har vi gjort mere end 70 gange sammen med flere af landets største virksomheder og nye innovative startups. Geografisk afstand betyder meget lidt i denne sammenhæng, hvor København kun er 2 1/2 times kørsel fra Aarhus – det vigtigste er, at I er trygge ved samarbejdet. Samtidig med, at I ved at vi leverer kvalitet frem for kvantitet og at der løbende holdes opfølgningsmøder undervejs i processen.

Vi finder altid en skarp løsning. Vi er ikke blege for at udfordre på design, brugervenlighed og funktionalitet. Vi sætter alt ind for at levere varen, hver gang. Dette har været med til at placere os på danmarkskortet over de stærkeste app udviklere i landet, med en lang række succes-historier bag. Læs mere om vores forskelligartede app projekter på vores nyhedssektion på http://idealdev.dk/nyheder/

Søger I et stærkt team som kan tage hånd om Jeres projekt, så lad os sætte et møde op i København eller Aarhus og få startet samarbejdet allerede i dag!

 

 

 

 

Udvikling til iOS, Android og Windows Phone

 

Vi er et team bestående af ti stærke profiler. Vi har eksperter som udelukkende fokuserer på én platform, hvilket giver specialister på de enkelte platforme. Vi har en holdning til, at man ikke kan være god til det hele og forsøger derfor at bygge specialister op på hvert deres felt. Dette har kunder som BoligPortal.dk, ARLA, Danfoss mfl. haft glæde og vi fortæller meget gerne hvordan vi har hjulpet dem igennem app-junglen.

 

Har I et konkret app projekt?

 

Står I med et konkret app projekt i tankerne, så ring eller skriv til os via kontaktformularen herunder og vi vender tilbage hurtigt muligt. Ofte kræver det et fysisk møde for at se om der er kemi til et samarbejde og få afklaret projektets mål og omfang – vi er klar på en udfordring.

 

Workshop forløb

 

Vi holder gerne en workshop med Jer for at finde frem til kernefunktionalitet i app’en. Vi udarbejder en rapport for forløbet efterfølgende. Det er godt givet ud ifht. at man derefter har et konkret arbejdsdokument at gå videre med og har dannet sig et godt overblik over app projektet som helhed. Derfra går vi i detaljerne omkring design og opbygning af app’en, inden selve programmeringen påbegyndes. Tag kontakt til os for at høre mere om muligheden for et workshop forløb.

Bazoom

Bazoom

I kender gallerierne: BilGalleri, MotorcykelGalleri, hesteGalleri mfl. Bazoom er firmaet bag som vi har arbejdet sammen med på en lækker iPhone app.

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Danmark's største akvarium, Den Blå Planet, valgte iDeal Development til den første udgave af app'en, da de åbnede tilbage i 2013.

LEDpartner

LEDpartner

LEDpartner er eksperter i LED-belysning. Med app'en har de et intelligent værktøj der kan beregne besparelser på energiniveau ved at skifte til LED.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!