Menu
nav

App udvikling i Randers

Mangler du nogen til at stå for app udvikling i Randers og omegn? iDeal Development vil være med til at skræddersy dit/jeres næste app projekt.

Bor du eller er din virksomhed i Randers, og skal I have udviklet en app, skylder I jer selv at kigge mod Aarhus, hvor iDeal Development er eksperter i udviklingen af apps til alle platforme.

Vi har erfaring med at lave store som små app projekter, og vi har arbejdet sammen med virksomheder som Danfoss, DGI og BoligPortal.dk.

Vores team er eksperter i iOS, Android og Windows Phone, så sammen kan vi levere til alle platforme. Derudover har vi erfaring med at lave apps, der kan kommunikere med fysiske produkter. Her har vi blandt andet lavet en app til Aduro-brændeovne og en app, der kan fjernstyre din gulvvarme.

Hvis du har en idé til en app, og har brug for app udvikling i Randers, må du endelig give os et kald. Vi glæder os til at høre fra dig.

Online kommunikation

Vi har tidligere haft flere kunder, som ikke er bosat i Aarhus, og vi har erfaret, at det  ikke er et problem. Normalt starter vi et nyt projekt med et fysisk møde og en workshop, og den kan foregå hos jer i Randers eller hos os i Aarhus.

Efter det kan vi normalt klare langt størstedelen af kommunikationen online, og på den måde kan vi også spare transport-tid.

 

Du skal altså ikke lade dig stoppe af, at du bor i Randers, og at vi holder til i Aarhus. Vi vil være med til at lave din næste app, og det er vores erfaring, at vores ekspertise klart opvejer for den fysiske afstand.

Bazoom.com app

Bazoom.com

Denne komplekse iPhone-app kombinerer galleri og videoer, så Bazoom's brugere får en god oplevelse, også når de er på farten.

BoligPortal.dk android app

BoligPortal.dk

I BoligPortal.dk app’en kan du bl.a. søge boliger og vælge at få en besked, når en bolig passer til dine krav. Brug det, og kom foran i boligkøen.

DGI Trænerguiden app

DGI Trænerguiden

Med DGI Trænerguiden i hånden har du adgang til et stort bibliotek af øvelser indenfor fire sportsgrene. App’en er lavet, så den kan tages med på træningsbanen.

1. Idé og projektstart

Hvis du har en idé, sørger iDeal Development for, at du hurtigt kommer i gang med dit app-projekt. I den indledende fase stiller vi skarpt på ideen og får afklaret prisniveauet.

2. Koncept og features

Næste fase går ud på at finpudse konceptet. Det gør vi normalt igennem en workshop, hvor vi i fællesskab bliver enige om det endelige koncept og app'ens funktioner.

3. Design og prototype

Når konceptet er på plads, laver iDeal Development et udkast til designet samt en prototype på din app, så du får noget visuelt at forholde dig til, og vi laver ændringer efter dine ønsker.

4. App udvikling

Når designet er på plads, starter app udviklingen. Vi vil løbende sende test-versioner, så du kan følge med. Vi kan selvfølgelig lave justeringer på app’en, inden den er klar til offentligheden.

Ring til os!

+45 30 64 51 51
Kasper Thomsen - Business Developer & Partner

Kasper Thomsen

Business Developer & Partner
kt@idealdev.dk

Vi ringer til dig!